Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ι. Πεχλιβανάκης: Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους, καλή επιλογή εκπροσώπων στο εκλογικό σώμα


Κείμενο του Ιωάννη Πεχλιβανάκη:

1 μέρα έμεινε ώστε να ανοίξουν οι κάλπες και να κλείσει και επίσημα άλλη μια προεκλογική περίοδος για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Θεσαλονίκης.

Η πιο ήρεμη που διανύσαμε από το 2012 που πρώτη φορά κατέβηκα στο συνδικαλιστικό στίβο και εξελέγει.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συνδυασμούς που κράτησαν χαμηλούς τόνους, πολιτισμένο επίπεδο, μακριά από διαδικτυακες έριδες.

Για τέταρτη συναπτή τριετία ζητώ την ψήφο σας ώστε να εκλεγώ ως αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ και για τρίτη συνεχόμενη φορά ζητώ το σταυρό σας ώστε να εκλεγώ στα συμβούλια μεταθέσεων της ΓΑΔΘ.

Από τη Θέση που ήμουν όλα αυτά τα χρόνια φρόντισα με γνώμονα το καλό των συναδέλφων,το είχα σαν πυξίδα,δεν διαχώρισα ποτέ κανέναν για τα πολιτικά του πιστεύω, είτε είχα κριτήριο αν με ψήφισε ή όχι.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μου και πρώην Πρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων κ. Dimitris Padiotis που με ώθησε να ασχοληθώ ενεργά με τον συνδικαλισμό και τον νυν πρόεδρο κ. Thodoris Tsairidis για τη συνέχεια της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου.

Η ΆΣΠΑ είναι μια αδιαίρετη παρέα,ένας υγιής συνδικαλιστικός φορέας,και μια ακίδα για τα κόμματα, την εκάστοτε κυβέρνηση και φυσική ηγεσία,είτε της πόλης μας,είτε της Κατεχάκη.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους, καλή επιλογή εκπροσώπων στο εκλογικό σώμα.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων της ΓΑΔΘ

Μέλος ΑΣΠΑ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια