Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρια συμμορία ανηλίκων στα χέρια της Αστυνομίας


Έδειχναν ιδιαίτερη αγριότητα στις επιθέσεις τους, χρησιμοποιούσαν μαχαίρια και ήθελαν να ταπεινώνουν τα θύματά τους. Στόχος τους να αφαιρούν χρήματα και κινητά τηλέφωνα κυρίως από ανήλικους. Είχαν δώσει, μάλιστα, και ονομασία της συμμορία τους, την οποία αποκαλούσαν ”Kolonos Hooligans Family” και χτυπούσαν στα Σεπόλια, τον Κολωνό και τον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ δεν δίσταζαν να βιντεοσκοπούν τις επιθέσεις τους και να τις αναρτούν στο διαδίκτυο.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν επτά μέλη της συμμορίας και να συλλάβουν τρία από αυτά, 15, 16 και 17 ετών, με τον τελευταίο να φαίνεται πως είχε τον αρχηγικό ρόλο.

Χρησιμοποιούσαν κλειστή ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να οργανώνουν τις επιθέσεις τους και τις κινήσεις του κάθε μέλους της συμμορίας.


Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, το πρωί της 25ης Οκτωβρίου η συμμορία επιτέθηκε σε δύο 14χρονους μέσα στο ΕΠΑΛ της οδού Αχιλλέως. Τον πρώτο τον χτύπησαν άγρια με κλωτσιές και γροθιές, ενώ τον δεύτερο τον χτύπησαν με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να πλήξουν τον πνεύμονά του και να κινδυνεύσει ακόμα και η ζωή του. Εκτός από αυτήν την περίπτωση έχουν ταυτοποιήσει ακόμα τρεις, αλλά πιστεύουν ότι οι επιθέσεις τους είναι πολλές περισσότερες και τα θύματά τους δεν τις είχαν καταγγείλει στις αρχές.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων περιστατικών και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της συμμορίας.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια