Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Προεδρείο της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής στο Β΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής


Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής επισκέφθηκε το Β΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής και συνομίλησε με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Αστυνομικό Υποδιευθυντή Κυριάκο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον Υποδιοικητή Αστυνόμο Α΄ ΜΠΑΝΤΗ Απόστολο καθώς και με συναδέλφους που υπηρετούν εκεί.

Πρόκειται για μία από τις πιο απομακρυσμένες Υπηρεσίες Τροχαίας στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με αρμοδιότητα όμως ένα μεγάλο κομμάτι του Νομού Αττικής καθώς περιλαμβάνει την παραλιακή ζώνη που εκτείνεται από τον Σαρωνικό κόλπο μέχρι τον Ευβοϊκό, αλλά και περιοχές που παρουσιάζουν γεωγραφική ιδιομορφία αλλά και ιδιαιτερότητα (απομακρυσμένες, επαρχιακοί δρόμοι, ελλιπές σύστημα φωτεινών σηματοδοτών).

Εκτός των ανωτέρω, υπάρχει έντονη δραστηριότητα οχημάτων (ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που η περιοχή γίνεται πόλος έλξης τουριστών και παραθεριστών) και άρα χρήζει έντονης αστυνόμευσης όσον αφορά την οδική ασφάλεια.

Η Παρούσα Δύναμη στην ανωτέρω Υπηρεσία είναι Είκοσι Δύο (22) άτομα, ενώ σύμφωνα με την οργανική θα έπρεπε να είναι Τριάντα Έξι (36).

Είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η Υπηρεσία με αστυνομικούς που διαμένουν στις όμορες περιοχές ή με νεοτοποθετηθέντες αστυνομικούς, που θα επιλέξουν να διαμείνουν πλησίον της εγκατάστασης του Τμήματος Τροχαίας, έτσι ώστε να μην αναγκάζονται να διανύουν πολλά χιλιόμετρα για την εκτέλεση υπηρεσίας.

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στις Υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής, αναζητώντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια