Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΝΕΣΠΑΑ: Αυθαιρεσίες, ολιγωρία και παρατυπίες του Προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας εν όψει των αρχαιρεσιών


Ανακοίνωση της Νέας Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων Κεντρικής Μακεδονίας:


Την 08η Νοεμβρίου 2021 ήταν η τελευταία φορά κατά την οποία συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  Αξιωματικών  Αστυνομίας  Κεντρικής  Μακεδονίας .Στο αναφερόμενο Διοικητικό Συμβούλιο κατατέθηκαν οι Υποψηφιότητες για τις επερχόμενες εκλογές , οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 09 , 10 και 11 Δεκεμβρίου του 2021 .

Σύμφωνα με το Άρθρο 8 παρ.2 του καταστατικού της Ενώσεως , όφειλε το Προεδρείο να ανακοινώσει τους υποψήφιους συνδυασμούς και να τους αναρτήσει στα γραφεία της Ενώσεως , γεγονός το οποίο δεν έπραξε μέχρι την 17η Νοεμβρίου . ήτοι εννέα (09) ημέρες μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων. Ακόμα και σήμερα παρά την πρωταρχική επιστολή μας προς το Προεδρείο για την αντικαταστατική του συμπεριφορά η οποία προσβάλει το συνδικαλιστικό κίνημα , συνεχίζει να πράττει το ίδιο , προφανώς ορμώμενο από την αλαζονεία που διακρίνει συγκεκριμένα μέλη του .

Ερωτάται λοιπόν το Προεδρείο εάν και πότε θα αναρτήσει τους συνδυασμούς καθόσον με τον τρόπο αυτό παραβιάζει βάναυσα και το καταστατικό και την εκλογική διαδικασία .  

Επιπροσθέτως , κατά την συνεδρίαση κατατέθηκε ερώτημα στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου , για το εάν θα συνεδριάσει εκ νέου έκτακτα , ώστε να ενημερώσει τους εκλεγμένους Αντιπροσώπους για τον τρόπο μετακίνησης τους στο  προσεχές συνέδριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα Αττικής την 23η και 24η Νοεμβρίου του 2021  ώστε να καταφέρουν να μετακινηθούν εγκαίρως για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα  .

Η απάντηση του Προέδρου ήταν ότι θα ενημερωθούμε σύντομα χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις . Προφανώς το σύντομα για τον κύριο Πρόεδρο και τους υπόλοιπους κυρίους του Προεδρείου … αργεί !!

Αργεί γιατί είναι αφοσιωμένοι στο πώς θα καταθέσουν Ασφαλιστικά μέτρα στα δικαστήρια των Αθηνών , ενάντια στην Πανελλήνια Ομοσπονδία και πως θα αντιπαρατεθούν νομικά στις αποφάσεις της Ομοσπονδίας . Στο πώς θα παραταχθούν στον ‘’ πόλεμο ‘’ που κήρυξαν απέναντι σε αποφάσεις της Π.Ο.ΑΞΙ.Α στις οποίες μειοψήφησαν . Σε αποφάσεις στις οποίες συμφώνησε μέχρι και ο τέως Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και ηγετικό στέλεχος του συνδυασμού τους . Πάντοτε βέβαια με τα χρήματα απ τα ταμεία της Ένωσης . Κι ας αφορά η κίνηση τους αυτή προσωπικές τους βλέψεις  .Προφανώς η δημοκρατία δεν βολεύει όταν δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουν κάποιοι ότι θα καταφέρουν να αποτρέψουν τους εκλεγμένους αντιπροσώπους να μεταβούν για την άσκηση του δικαιώματος που τους έδωσαν τα ίδια τα μέλη . Η απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς τα μέλη μιας Ένωσης .  

Μήπως έχουν σκοπό τις υποψηφιότητες τους να τις κρατήσουν μυστικές μέχρι το τέλος του μήνα;

Τι αλήθεια όμως φοβούνται και δεν ανακοινώνουν τους υποψηφίους τους ;

Λίγη σοβαρότητα ως προς την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και την τήρηση των κανόνων υπάρχει άραγε στο Προεδρείο ;

Είστε Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και ευελπιστούμε να μην διοικείτε Υπηρεσίες  με τον ίδιο τρόπο που ασκείτε τα συνδικαλιστικά σας καθήκοντα .

 Σας καλούμε κύριοι ακόμα και αυτή την ώρα να επιστρέψετε στην νομιμότητα και να εφαρμόσετε όσα αναφέρει ρητά το καταστατικό , το οποίο το έχετε παραβιάσει ουκ ολίγες φορές .

Σαν συνδυασμός , η ΝΕ.ΣΠ.Α.Α. και σαν υποψήφιοι ξεχωριστά , είμαστε καθαροί και κρυστάλλινοι απέναντι σε όλα τα μέλη της Ένωσης και δεν φοβόμαστε να κοιτάξουμε ούτε έναν συνάδελφο στα μάτια για να ζητήσουμε την ψήφο του γιατί όποια κίνηση κάναμε την κάναμε με γνώμονα το κοινό καλό και όχι με συντεχνιακά τεχνάσματα .


nespaa.blogspot.com









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια