Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Μαγνησίας συγχαίρει τον πρόεδρό της μετά τις εκλογές στην ΠΟΑΣΥ


Ανακοίνωση της Ένωσης Μαγνησίας: Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη της Ένωσής μας, καθώς και όλοι οι  συνάδελφοι που υπηρετούν στην Δ.Α. Μαγνησίας, συγχαίρουν τον κ. ΔΙΧΤΑ Ανάργυρο, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, για την εκλογή του έπειτα από  την διεξαγωγή του 31ου Πανελλαδικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη θέση του Τακτικού Μέλους στο Ανώτατο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο αδιαμφισβήτητα αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο, για την οικογένειά του, για την Ένωσή μας, καθώς και για όλους τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Μαγνησία.

Η αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη πορεία του, η εγγύτητα του και η διαρκής στήριξη του, ως Πρόεδρος της Ένωσής μας και ως μάχιμος αστυνομικός, στους  συναδέλφους της Δ.Α. Μαγνησίας που τον συνοδεύουν, τον χαρακτηρίζουν όχι μόνο σε όλη του την αστυνομική του ζωή, αλλά και στην οικογένειά του, θέτοντας ακλόνητα θεμέλια για μια αμερόληπτη και γόνιμη θητεία στο Συνδικαλιστικό μας Κίνημα. 

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε και τον μέχρι τώρα Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ,  κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρήγορη, για την επανεκλογή του και να του εκφράσουμε την ατέρμονη ευχαριστία μας για την διαρκή στήριξη που μας παρέχει σε όποιο πρόβλημα ανακύπτει.

Τέλος, η Ένωσή μας συγχαίρει όλους τους υποψήφιους συνέδρους που έλαβαν μέρος και εξελέγησαν για να εκπροσωπήσουν όλους τους συναδέλφους  πανελλαδικά σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως Έθνος και ως Αστυνομικό Σώμα.

Ευχόμαστε από βάθη καρδίας κάθε επιτυχία στο έργο σας. 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων

Κόχυλας Ιωάννης

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Ευθυμίου Κωνσταντίνος

 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια