Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με επιχείρηση τής ΕΚΑΜ συνέλαβαν τον δραπέτη της Κορίνθου - Τί τον πρόδωσε


Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, Κυριακής προς Δευτέρα, τα στελέχη της ΕΚΑΜ έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα. Μέσα σε αυτό είχαν διαπιστώσει οι συνάδελφοί τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ότι είχε καταφθάσει λίγες ώρες νωρίτερα ο 45χρονος δραπέτης των Φυλακών Κορίνθου, τον οποίο αναζητούσαν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο δραπέτης ήταν με τη σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ούτε είχε όπλο μαζί του ούτε προέβαλε κάποια αντίσταση, όταν είδε μπροστά του τους πάνοπλους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας. Εκείνοι, άλλωστε, τον είχαν συλλάβει και την προηγούμενη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ηuffpost, η μόνη που αντέδρασε ήταν η κόρη του, η οποία είναι μαθήτρια δημοτικού.

Ο 45χρονος έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για διάφορα αδικήματα. Το μεσημέρι της Πέμπτης, 13 Νοεμβρίου, ενώ συμμετείχε σε ένα συνεργείο επισκευών στο θυρωρείο των Φυλακών Κορίνθου, εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των σωφρονιστικών υπαλλήλων, πάτησε το ειδικό μπουτόν για να ανοίξει η πόρτα και έφυγε από την πύλη των φυλακών.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, γνωρίζοντας τους στενούς δεσμούς με την οικογένειά του, κατάφεραν να εντοπίσουν το διαμέρισμα τής Καλλιθέας, το οποίο είχε ενοικιαστεί και περίμεναν πότε θα το επισκεφθεί.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια