Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Τσαπάρας: Αναγκαιότητα η προσφορά με πράξεις και έργα


Άρθρο του Γιώργου Τσαπάρα, υποψηφίου με την συνδικαλιστική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: Είναι κατανοητό ότι μόνο με την δράση και το έργο επιλύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό.

Ο συνάδελφος Αστυνομικός, καλείται να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες  καταστάσεις, καλείται να αυτοσχεδιάσει, να λύσει δύσκολα προβλήματα χωρίς την απαιτούμενη συνδρομή από την πολιτεία. Συνδρομή υλική, ψυχολογική, επιχειρησιακή. Πρέπει πάντα να ανταποκρίνεται σε κάθε συνθήκη, να είναι αλάνθαστος, οξυδερκής, φιλότιμος, πράος, πολυμήχανος, να βρίσκει λύσεις, να φέρει την ευθύνη και όταν πάει κάτι στραβά να πληρώνει και το μάρμαρο.

Ευθύνη της Ένωσής μας είναι να υποστηρίζει με κάθε τρόπο την οντότητα του συναδέλφου μας, από την έλλειψη διοικητικής υποστήριξης, από την μη τήρηση των εργασιακών νόμων, από την κακή διοίκηση.

Στο διάστημα που πέρασε ως Γενικός Γραμματέας  και Ταμίας της Ένωσης Ν/Α προσπάθησα από κοινού με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. να στηρίξουμε τους συναδέλφους αλλά και τις υπηρεσίες που αντιμετώπισαν προβλήματα και ελλείψεις.

Η ενασχόλησή μας ήταν συνεχής με παρεμβάσεις και δράσεις:

Κατά της καταστρατήγησης ανθρώπινων και εργασιακών δικαιωμάτων.

Νομική υποστήριξη σε μέλη που αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Συναντήσεις με δημοτικούς και πολιτικούς φορείς.

Αιτήματα για δωρεές στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Συνεχείς παρεμβάσεις για ενίσχυση των υπηρεσιών και απομάκρυνση του προσωπικού από τα πάρεργα και τις διαθέσεις.

Προτεραιότητα στα παιδιά με παιδικές και αποκριάτικες παραστάσεις, θέατρο, δώρα, σχολικά είδη και χοροεσπερίδες για τους μεγάλους.

Υποτροφίες για τέκνα μελών μας.

Αιμοδοσίες και οικονομική υποστήριξη μελών που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας.

Παροχές στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Συνεχείς οχλήσεις με συναντήσεις και έγγραφα για την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων και υπηρεσιών.

Συναντήσεις με πολιτική και φυσική ηγεσία για Ε.Κ.Α.Μ. σκύλια περιπολίας Κ9 για τα χαμένα επιδόματα, συνθήκες εργασίας και ωράριο.

Συναντήσεις με πολιτική και φυσική ηγεσία για προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Α.Δ., το Τ.Ε.Ε.Μ. και το Τ.Σ.Α.Σ.. (Διπλά χρόνια, επιδόματα, ενίσχυση με προσωπικό, κτιριακές εγκαταστάσεις, δωρεές).

Ήμασταν οι πρώτοι που τρέξαμε κατά την διάρκεια της πανδημίας  για Παροχή δωρεάν αντισηπτικών , μασκών, γαντιών, πλεξιγκλάς κτλ.

 

Οι πράξεις μας δείχνουν το ενδιαφέρον μας για τους συναδέλφους και τις υπηρεσίες. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και καλούμε όλους εσάς να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου να γίνουμε πιο δυνατοί.

Ενωμένοι, αγαπημένοι με ανθρωπιστικά ιδεώδη, ευγενή αισθήματα, αλτρουισμό και μαχητικότητα ενάντια στην κακεντρέχεια,τον μισανθρωπισμό, την κακία, την κακοδιοίκηση, τον κομματισμό και την αδικία.

Θα υπερασπιζόμαστε την δικαιοσύνη και την ελευθερία.

Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. για το Δ.Σ. και την Π.Ο.ΑΣ.Υ. την: 11, 12, 13, 14 και 15/11/2021 με κάλπη στο κτίριο της Δ.Α.Α.Α.- αεροδρόμιο και στην Υ.Α.Ν/Α.Α., Βορείου Ηπείρου 50 Γλυφάδα.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και να επιλέξετε τους καλύτερους και αυτούς που πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύουν.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια