Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις μετά από άγριο ξυλοδαρμό – Είχαν όπλο και μαχαίρι δύο από τους συλληφθέντες


Για ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε η φασαρία που σημειώθηκε χθες, γύρω στις 9 το βράδυ, στην περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο και είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό δύο συγγενών και τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ένας εκ των οποίων φέρεται να είχε ένα πιστόλι και ο άλλος ένα μαχαίρι.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι εμπλεκόμενοι που είναι γείτονες συμμετείχαν- κάποιοι εξ αυτών- σε μία εκδήλωση.

 

Γύρω στις 9 το βράδυ το 100 ενημερώθηκε και φθάνοντας εκεί οι αστυνομικοί τους υποδείχθηκε ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε πετάξει ένα πιστόλι σε ένα χωράφι.

 

Το πιστόλι βρέθηκε μαζί και οι σφαίρες του.

 

Ως κάτοχος του πιστολιού φέρεται ένας 36χρονος, ενώ ως κάτοχος του μαχαιριού φέρεται ένας 44χρονος.

 

Σε βάρος των 4 συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

 

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

 

Συνελήφθησαν χθες (14.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Νομοθεσίας περί όπλων.

 

Ειδικότερα χθες (14.11.2021) το βράδυ, οι τέσσερις ημεδαποί προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος δύο ημεδαπών και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια και αναδιπλούμενο μαχαίρι για τα οποία σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία σε βάρος δύο από τους ημεδαπούς- δράστες.

 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια