Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιες οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ για το μαφιόζικο χτύπημα στη Νίκαια με έναν νεκρό και έναν τραυματία


Λίγο μετά τις επτά και μισή το απόγευμα τής Τρίτης και ενώ ο 37χρονος στεκόταν, μαζί με έναν εξάδελφό του, μπροστά στο πρατήριο καυσίμων της γυναίκας του στη Νίκαια, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά τους. Ο άνδρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα άνοιξε πυρ με ένα πιστόλι των 7,65 χιλιοστών, στοχεύοντας τον 37χρονο. Οι βολίδες του όπλου των έπληξαν στον κορμό και τη βάση της κεφαλής. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και πολύ γρήγορα εξαφανίστηκαν. Λίγα λεπτά αργότερα, η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για ένα φλεγόμενο όχημα σε κοντινή απόσταση. Οι ερευνητές του Ανθρωποκτονιών θεωρούν δεδομένο ότι ήταν το αυτοκίνητο των δραστών, καθώς ταιριάζει ο τόπος, ο χρόνος, ήταν κλεμμένο περίπου έναν μήνα νωρίτερα από τη Γλυφάδα, ενώ ήταν όμοιο με τις περιγραφές των μαρτύρων από το σημείο της δολοφονίας.

 

Το θύμα, υπήκοος Αλβανίας, δεν ήταν άγνωστο στις αρχές. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί για κατοχή κοκαΐνης, ενώ το 2013 είχε συλληφθεί ως δράστης δολοφονίας ομοεθνούς του, αλλά αθωώθηκε. 

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι ο 37χρονος είχε ενεργό ρόλο στο εμπόριο των ναρκωτικών και πιστεύουν ότι σε αυτήν την ενασχόλησή του κρύβεται και το κίνητρο τής δολοφονίας. Δεν μπορούν, όμως, να μην εξετάσουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται και με την υπόθεση της παλαιάς δολοφονίας, αν και -όπως υποστηρίζουν- έχουν περάσει έντεκα χρόνια και είναι δύσκολο να έχουν να κάνουν με πράξη αντεκδίκησης.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια