Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικοί Φρουροί Κρήτης: Μόνο με λόγια και όχι με πράξεις αναγνωρίζει η Κυβέρνηση την προσφορά μας


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Ειδικών Φρουρών Κρήτης: Ευχαριστούμε την κυβέρνηση που για πολλοστή φορά, έδειξε την έμπρακτη αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικά τα τελευταία χρόνια της πανδημίας. Απέδειξε ότι αναγνωρίζει μόνο στα λόγια και όχι με πράξεις την αυτοθυσία - πέρα του λεγόμενου υπηρεσιακού καθήκοντος. Για άλλη μια φορά, μας ξέχασε. Όπως μας ξέχασε τα δυόμιση χρόνια πού είναι κυβέρνηση, όπως ξέχασε τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις, όπως ξέχασε εν μια νυκτί ότι το λειτούργημα του αστυνομικού είναι επικίνδυνο. Δικά της λόγια. 

Δε γράφουμε άλλα διότι πλέον καταλάβαμε πώς αναγνωρίζει την τεράστια συμβολή της αστυνομίας στην πανδημία, με ένα απλό χτύπημα στην πλάτη και όλα καλά. 

Θα αρκεστούμε μόνο να υπενθυμίσουμε τη δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της επικρατείας για το μισθολόγιο πού ορίζει τι οφείλει να πράξει η εκάστοτε κυβέρνηση. Μήπως επειδή αφορά αστυνομικούς δεν την υλοποιεί η κυβέρνηση και ας έχει υλοποιήσει τόσες άλλες αποφάσεις του Συμβουλίου της επικρατείας; 

Αναρωτιόμαστε εάν είναι δυνατόν να ισχύει αυτό σε ένα κράτος δικαίου.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια