Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ράπιντ τεστ για τα μέλη της Ένωσης ΝΑ Αττικής


Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Το Προεδρείο της Ένωσης Ν/Α εξασφάλισε Rapid Test για τους συναδέλφους μας, στην προνομιακή τιμή των Πέντε (5) ευρώ ανά τεστ.

Ειδικότερα, τα Rapid Test στην προνομιακή αυτή τιμή, θα διενεργούνται από:

α) Το μικροβιολογικό εργαστήριο της Ιατρού – Μικροβιολόγου κας. ΜΙΟΡΙΤΣΑ Ι. Ρεβένα-Μίκλια.

Το μικροβιολογικό εργαστήριο, πιστοποιημένο με σύστημα διαχείρισης ποιότητας (EQA HELLAS) ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, βρίσκεται στην οδό: Αγ. Αθανασίου 35, στον Άγιο Δημήτριο και λειτουργεί καθημερινά 07:30-13:00 & 18:00-20:00 (πλην απογεύματος Τετάρτης & Παρασκευής), Σάββατο με Ραντεβού.

β) Το Φαρμακείο ΜΠΙΡΜΠΑΣ, το οποίο βρίσκεται στην οδό: Βασιλέως Γεωργίου Β 10, στη Γλυφάδα.

γ) Το διαγνωστικό εργαστήριο «ALPHA Διάγνωση», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη στην οδό: Μ. Καραολή 1-3 & Παπαναστασίου 2.

Επισημαίνεται πως οι προσφορές των ανωτέρω επιχειρήσεων, θα ισχύουν κανονικά για αόριστο χρόνο και αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους αστυνομικούς μέλη της Ένωσης Ν/Α Αττικής. Κατά την προσέλευση, πρέπει να επιδεικνύεται η αστυνομική ταυτότητα.

Στηρίζουμε τους συναδέλφους μέλη της Ένωσής μας, με κάθε τρόπο δίνοντας λύσεις στα προβλήματά τους.

Η ευθύνη για την πραγματοποίηση των όρων της συγκεκριμένης ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής προσφοράς προς τα μέλη της Ένωσής μας, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τις ανωτέρω επιχειρήσεις. Η Ένωσή μας, δεν λειτουργεί ως μεσάζοντας αλλά ούτε έχει οικονομικές ή άλλες απολαβές από τις προσφορές προς τα μέλη της. Η Ένωσή μας ανακοινώνει κάθε προσφορά που κατατίθεται σε αυτή προς τα μέλη της προκειμένου να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο στην εξεύρεση ευκαιριών στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας οικονομικά. Συνιστά στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των εταιριών που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα, για διευκρινίσεις και αφού διαπιστώσουν ότι οι όροι είναι προς το συμφέρον τους κατόπιν να συμμετέχουν σε αυτές.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια