Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιακμάνης: Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ


Ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:

Μεγάλο το αίσθημα ευθύνης για εμένα και την ομάδα μου μετά την σαρωτική νίκη στις αρχαιρεσιες της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικης Αττικής .

Θα συνεχίσουμε πιο μαχητικά έτσι ώστε να διορθώσουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις υπηρεσίες της Νοτιοανατολικης Αττικής απο τις ελλείψεις σε προσωπικό ,απο τα μέτρα και την φύλαξη των στόχων με δυναμικές πλέον παρεμβάσεις . Ευχαριστώ όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν αλλά και όσους  μας έδωσαν το μήνυμα ότι πρέπει να αγωνιστούμε πιο δυνατά .
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά του συνδυασμού μου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ιδιαίτερα τον Νίκο ΚΟΡΟΜΗΛΑ  τον Ηλία ΒΡΕΝΤΑ τον  Γιώργο ΤΣΑΠΑΡΑ τον Βαγγέλη ΜΠΟΥΖΑ  και τον γραμματέα της  Ένωσης Νίκο ΜΑΥΡΟΥΔΗ που διαχρονικά βρίσκονται στο πλευρό μου.

Τα ΕΚΑΜ  την ΔΙΑΣ Ν/Α ,τα ΤΕΕΜ τους συνοδούς αστυνομικών σκύλων ,την ΔΑΝΑ την ΔΑΑΑ τα τμήματα Τροχαιας και Αλλοδαπων Νοτιοανατολικης Αττικής που πίστεψαν σε εμάς και δικαιώνουν τον αγώνα που δώσαμε και δίνουμε καθημερινά .

Ευχαριστώ επίσης τις άλλες παρατάξεις και τους επικεφαλής τους για το επίπεδο και το συνδικαλιστικό πολιτισμό που επέδειξαν κατά την διάρκεια των Αρχαιρεσιών.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για καλύτερες συνθήκες εργασίας με απώτερο σκοπό ένα καλύτερο μέλλον για τον έλληνα αστυνομικό..
Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ …








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια