Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Παναγιώτης Χαρέλας για το Βαθμολόγιο


Άρθρο του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φύλάκων, Παναγιώτη Χαρέλα για το Βαθμολόγιο

Τελικά τώρα αντιλήφθηκα γιατί το νέο βαθμολόγιο της ΕΛ.ΑΣ παρέμεινε μυστικό εδώ και δυο χρόνια μέχρι την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος σε όλους ή σχεδόν σε όλους. Γιατί και που το δώσανε, ποιος το κατάλαβε ;  Γρίφος για τους περισσότερους. Εδώ και μέρες, όλοι ρωτάνε και απευθύνονται σε "ειδικούς" για να πάρουν διευκρινήσεις και εξηγήσεις αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Εδώ κολλάει το " Και να σας το δίναμε, τι θα καταλαβαίνατε ; "

Και να φανταστεί κανείς πως για αυτό το βαθμολόγιο πριν εκδοθεί, κάποιοι πανηγύριζαν.

Το ένα βέβαιο είναι πάντως πως για μια μεγάλη κατηγορία χαμηλόβαθμου προσωπικού είναι πλήρως αδιάφορο αφού δεν τους αγγίζει καν.

Το άλλο βέβαιο είναι πως αυξήσεις δεν θα δουν όσοι σήμερα ικανοποιούνται καθώς με την προσωπική διαφορά αυτή θα εξανεμισθεί και στο τέλος θα τους μείνουν μόνο βαθμοί για ικανοποίηση. Το βαθμολόγιο είναι ξεκάθαρο πως είναι για λίγους με αντίκρισμα. Για την πλειοψηφία, είτε δεν τους αγγίζει είτε θα προάγονται χωρίς οικονομικές απολαβές.

Εξάλλου έτσι πείσθηκε και το υπουργείο οικονομικών για την έγκριση του.

Τέτοια βαθμολόγια δυστυχώς μας πάνε πίσω.

Ποιος άραγε και για ποιο λόγο οραματίζεται γρίφους και σταυρόλεξα στις προαγωγές του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ ;

Ελπίζω το Αρχηγείο - όταν και αν, το ίδιο το κατανοήσει - να προκαλέσει σεμινάρια για όλους εμάς που δυσκολευόμαστε στην κατανόηση!!!

Και όσοι λένε ότι το κατάλαβαν, κάνουν πως κατάλαβαν για να μην τους καταλάβουν αυτοί που δεν κατάλαβαν!

Αυτοί είμαστε!

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Θεόδωρος είπε…
Προφανώς κύριε Χαρελα αναφέρεστε στους πρώην σ/Φ η αρχιφ μπσ .οφελουμενοι άμεσα η μακροπρόθεσμα είναι οι ανακριτικοι υπάλληλοι. Αντί λοιπόν να απαξιώνετε το βαθμολογιο,καλό θα ήταν να προσπαθήσετε ώστε όλοι οι μη ανακριτικοι να γίνουν ανακριτικοι το συντομότερο δυνατόν. Αυτονόητο είναι ότι μετά από αυτό θα επέλθει μια ισότητα στο προσωπικό της ελ.ασ.
Ο χρήστης Θεόδωρος είπε…
Επίσης να προσθέσω ότι είναι κατανοητό για όποιον το διαβάζει καλοπροαίρετα και με προσοχη.
Ο χρήστης ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.Π είπε…
Ένα βαθμολόγιο πρέπει να είναι δίκαιο για όλους και όχι για μερικούς (φωτογραφικό). Εγώ προσωπικά έμεινα 14,5 έτη Ανθ/μος και τον Μάρτιο κλείνω 9 χρόνια Υ/Β και Υ/Α (3+6) και 33 χρόνια στο Σώμα, τον Μάιο του 2022.Δηλαδή τι άλλο πρέπει να έχω?