Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Τάγμα ανεπιθυμήτων" αξιωματικών η Αστυνομική Ακαδημία;


Το ζήτημα της εκπαίδευσης του αστυνομικού προσωπικού απασχολεί και θα έπρεπε να απασχολεί σοβαρά όχι μόνο το αστυνομικό προσωπικό και την ηγεσία του, φυσική και πολιτική, αλλά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Μέσα από τη σωστή και συνεχή εκπαίδευση επιτυγχάνονται οι στόχοι και αποφεύγονται τα λάθη. Στη χώρα μας, όμως, εδώ και χρόνια συμβαίνει το εξής παράδοξο:
Αξιωματικοί, οι οποίοι είναι ένα βήμα πριν από την... έξοδο ή για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες, δεδομένα ή καταγγελίες για λάθη στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, μετακινούνται στις αστυνομικές σχολές σαν να τιμωρούνται.

Είναι μία δεξαμενή ανεπιθύμητων αξιωματικών η Αστυνομική Ακαδημία;

Πώς περιμένει κάποιος να αναβαθμιστεί η Σχολή και η εκπαίδευση τού προσωπικού να γίνει καλύτερη όταν σχεδόν κάθε χρόνο τοποθετούνται εκεί και αξιωματικοί, που θεωρείται ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους;

Και για να είμαστε ξεκάθαροι στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ δεν τοποθετούνται μόνο "ανεπιθύμητοι" αξιωματικοί, αλλά είναι τουλάχιστον αστείο να αποτελούν χώρο "προσωρινής στάθμευσης" μέχρι την... έξοδο.








Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που στέλνουν στις σχολές αυτούς που καταγγέλλουν αξιόποινες πράξεις με στοιχεία και μαρτυρίες αλλά για να κουκουλώσουν τις υποθέσεις και να προστατεύσουν τους διεφθαρμένους τιμωρούν τους καταγγέλοντες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι μόνο ανεπιθύμητων αξιωματικών αλλά και ατόμων σε μεγάλο ποσοστό που ενώ τελείωσαν την σχολή αξιωματικών είναι παντελώς ακατάλληλοι σαν αστυνομικοί για ολες τις άλλες μάχιμες υπηρεσίες οπότε κατοχυρώνουν μία θέση σε σχολή και ανεβαίνουν βαθμούς
επιβλέποντας εάν οι δόκιμοι είναι ξυρισμένοι ή γυαλισμένοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι σχολη Αξιωματικων θα επρεπε να στελεχωνεται μονο απο μάχιμους Αξιωματικους περαν των 20 ετων Υπηρεσιας . Διοτι είδαμε πολλες φορες απλα μα στελεχωνεται απο καποια καλα παιδακια με βυσμα , προφανως ακαταλληλοι και δειλοι για οποιαδηποτε άλλη θεση στον εξω κοσμο .
Τωρα πια στελεχωνεται και απο ακατάλληλους και λιγους.
Ευγε! Οτι σπειρετε θα θερησετε.