Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΕΠΛΣ:Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις αποφάσεις μετακίνησης των συναδέλφων μας στους οποίους είχε επιβληθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας


Ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας των Λιμενικών: Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των συμβουλίων μεταθέσεων προς εξέταση αποσπάσεων, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις αποφάσεις, που αφορούν στη μετακίνηση των τεσσάρων (4) συναδέλφων μας, που υπηρετούν σε υγειονομικές μονάδες και στους οποίους είχε επιβληθεί το μέτρο της αναστολής εργασίας με συνέπεια τη στέρηση των μηνιαίων αποδοχών τους.

Ως Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με την από 13/9/21 επιστολή μας (εδώ) αλλά και αδιάκοπα όλο αυτό το διάστημα ζητούσαμε να εξαντληθεί κάθε πιθανή λύση για τη μετακίνηση των συγκεκριμένων συναδέλφων μας σε άλλη υπηρεσία από τη στιγμή, που δεν αποτελούν υγειονομικό προσωπικό.

Η αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι δεδομένη και θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε σ’ αυτήν την κατεύθυνση με κάθε τρόπο ενισχύοντας ταυτόχρονα και την αλληλεγγύη μεταξύ των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.



 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια