Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Μιχάλης Λώλης στη γιορτή των ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών της Γαλλικής Αστυνομίας


Ανάρτηση τού Μιχάλη Λώλη: Η ένωση ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών της Γαλλικής Αστυνομίας FLAG - Intérieur et Justice LGBT+ γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυση της, με πολλά μέλη και πλούσιο έργο στο ενεργητικό της. Την τιμούν με τη παρουσία τους στην δεξίωση η Γαλλική Κυβέρνηση, η πολιτική και φυσική Ηγεσία της Γαλλικής Αστυνομίας, ο Δήμος Παρισίων, μέλη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και φυσικά όλοι εκπρόσωποι των εθνικών Αστυνομικών οργανισμών της Ευρώπης.

Έχω τη τιμή να προσκληθώ να παραστώ ως Αξιωματικός της Ελληνική Αστυνομία και εκπρόσωπος της αντίστοιχης Ελληνικής ένωσης ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών της Police Action - Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Φέτος, έκλεισα 5 χρόνια ενεργούς δράσης στη προαγωγή και προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και όχι μόνο, μετά την εκλογή μου στην European LGBT Police Association - EGPA το 2016 στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών στο Άμστερνταμ.

Ευελπιστώ ύστερα από 15 χρόνια, όταν θα είμαι περιβεβλημένος με χρυσά αστέρια και φλόγες στη στολή μου να γιορτάζουμε στην Ελλάδα αντίστοιχα τα 20 χρόνια της ένωσης ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία όλων.

Εν τω μεταξύ, αναμένεται το Ευρωπαϊκό Συνέδριο ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2022, όπου θα παραστούν ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικοί από όλη της Ευρώπη και θα κληθούν οι ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις, τα κόμματα και η πολιτική και φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό να γεφυρωθεί περαιτέρω το χάσμα μεταξύ ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και Αστυνομίας, κάτι που αποτελεί παράλληλα στόχο της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ ολόψυχα τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών Alain Parmentier PN για τη τιμή να με προσκαλέσει, καθώς και όλα τα μέλη της για την στήριξη τους, αποτελούν φάρο για το έργο μου στην Ελλάδα.

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΥΑΤ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.