Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημερωτική επίσκεψη της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου


Διαβάστε την ανακοίνωση:


Ενημερωτική επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, το Γενικό Γραμματέα Δροσόπουλο Αλέξανδρο και τον Ταμία Γαλάνη Χρήστο.

Κατά την επίσκεψη οι συνάδελφοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από κοντά για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου.

Κυρίαρχη διαπίστωση είναι ότι οι συνάδελφοί μας έχουν έλλειμμα σε έγκυρη ενημέρωση για τα ζητήματα, που τους απασχολούν και επιθυμούν μια πιο άμεση επικοινωνία με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.





Από την πλευρά μας τους καλέσαμε αφενός να συνταχθούν με το σύνολο των συναδέλφων τους, συμβάλλοντας σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία θα αποβλέπει στο γενικότερο συμφέρον των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αφετέρου να αποστραφούν τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος και τη νόθευση της εκπροσώπησης με καταχρηστικές πρακτικές.

Τέλος, κάναμε σαφές ότι ως Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. δεν πρόκειται να αφήσουμε δίχως εκπροσώπηση κανένα συνάδελφο και δεν θα επιτρέψουμε τον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος καθώς αυτό αποβαίνει σε βάρος των διεκδικήσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχο ΛΣ. Κανάκη Χρήστο, τη Κεντρική Λιμενάρχη Βόλου Πλοίαρχο ΛΣ Κωνσταντά Βασιλική και κυρίως τους συναδέλφους μας για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

neaplefsi.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια