Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σπάρτη: Ανήλικοι... κλεφτοκοτάδες έκλεβαν και τσάντες!


Οργανωμένη συμμορία που έκλεβε... ό,τι μπορούσε είχαν συστήσει στην Σπάρτη ένας 18χρονος και δυο ανήλικοι, από τους οποίους ο ένας βρίσκεται στο όριο της ενηλικίωσης! Οι τρεις τους συνελήφθησαν για αρπαγή τσάντας, αλλά από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο ήταν και... κλεφτοκοτάδες!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς λίγη ώρα αφ' ότου έκλεψαν την τσάντα μιας γυναίκας, η οποία περιείχε χρήματα και κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και της αποδόθηκε. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο 17χρονος και ο ανήλικος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους έκλεψαν 20... κότες από τον περιφραγμένο χώρο ενός σπιτιού! Τα κλεμμένα πουλερικά δεν έχουν βρεθεί ακόμη και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί τι τα έκαναν, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και επιπλέον για ζωοκλοπή στους δυο ανήλικους.

Ανήλικα κορίτσια έκλεβαν ρούχα από μαγαζί

Όταν προσπάθησε να κλέψει αξεσουάρ και ενδυμάτων αξίας 70 ευρώ από ένα κατάστημα στη Βέροια χωρίς την... βοήθεια των δυο ανήλικων κοριτσιών με τα οποία είχε ξανακάνει κλοπή στο ίδιο μαγαζί, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 19χρονος Έλληνας, το βράδυ της Παρασκευής!

Τα είδη που έκλεψε αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος, αλλά από την έρευνα προέκυψε ότι και το απόγευμα της Πέμπτης, ο νεαρός μαζί με δυο 15χρονες συνεργούς του είχαν κλέψει ενδύματα αξίας 120 ευρώ από το ίδιο κατάστημα! Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει τους γονείς τους για πλημμελή εποπτεία τους.








Μάνος Τσαγκαράκης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια