Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε καραντίνα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, έπειτα από έφοδο σε μεζονέτα της Γλυφάδας


Σε καραντίνα, υπό τον φόβο του κορωνοϊού, μπήκε μια ολόκληρη ομάδα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, έπειτα από έρευνα που έκαναν σε μεζονέτα της Γλυφάδας. Ο λόγος; Το ζευγάρι στο οποίο πέρασαν χειροπέδες, αφότου τελείωσαν την επιχείρηση στο σπίτι τους, τους ενημέρωσε ότι νοσεί! Όπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί, τηρώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, πήγαν στα σπίτια τους, μέχρι να περάσουν οι μέρες και να δουν αν κάποιος κόλλησε. 

Όσο για το ζευγάρι, είναι σε απομόνωση και λόγω κορωνοϊού, αλλά και για να αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, μετά τις ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος και η 28χρονη σύζυγός του κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά στα νότια προάστια της Αττικής.

Η πληροφορία που είχε φτάσει λίγο καιρό πριν έλεγε πως η διακίνηση γινόταν από χέρι σε χέρι και το ένα αυτοκίνητο πλεύριζε το άλλο. Η συνδιαλλαγή κρατούσε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μέχρι να αλλάξουν χέρια λεφτά και ναρκωτικά. «Η τιμή που πουλούσαν την κοκαΐνη ήταν από 70 ευρώ το γραμμάριο, μιας και οι χρήστες των συγκεκριμένων περιοχών έχουν την οικονομική δυνατότητα», λέει αστυνομικός ο οποίος ασχολήθηκε με την υπόθεση. Ο 31χρονος, γόνος καλής οικογένειας της Γλυφάδας, είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις Αρχές.  

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην μεζονέτα της Γλυφάδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 672 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη (SKUNK) βάρους 6 κιλών και 565 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 37,5 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 29.800 ευρώ, 2 ζυγαριές ακριβείας, 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ΙΧΕ αυτοκίνητο. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια