Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χανιά: βοσκός χασισοκαλλιεργητής


Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης σήμερα (05.11.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας ημεδαπού.



Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1190 γραμμάρια κάνναβης και ογδόντα (80) κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης, ευρισκόμενοι στο στάδιο της αποξήρανσης.

Στην συνέχεια οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε, σε δύσβατη δασώδη περιοχή πλησίον ποιμνιοστασίου μία φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από δεκατρία (13) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχεθήκαν ζυγαριά και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια