Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Χρήστος Μπαλάσκας για τις περιπολίες και την αστυνόμευση


Ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα:

Από τότε που σε κάθε νυχτερινή βάρδια στο λεκανοπέδιο περιπολούν εκτός από τα περιπολικά της άμεσης δράσης και περιπολικά σχεδόν από όλα τα αστυνομικά τμήματα, τα πράγματα έχουν φτιάξει εργασιακά. Η εγκληματικότητα τις νυχτερινές ώρες κατά τη γνώμη μου έχει μειωθεί αρκετά. Βέβαια το τέλειο θα ήταν αυτό να γίνεται και στις υπόλοιπες βάρδιες (πρωινή και απογευματινή). 

 Η αρχή όμως έγινε. Πολλές φορές μερικές διευθύνσεις προσπαθούν να απασχολήσουν τα περιπολικά σε αλλότρια καθήκοντα εκτός αυτών της αστυνόμευσης. Ευτυχώς εκεί επεμβαίνει η Γ.Α.Δ.Α. και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Οι εντολές του κ.Γενικού είναι σαφείς. Τα περιπολικά των Α.Τ. μαζί με τη αστυνόμευση θα κάνουν παράλληλα και τα του τμήματος, έτσι ώστε να μην αλλάζει το σχέδιο για την αποτελεσματική αστυνόμευση και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες. 

Ελπίζω και περιμένω ότι οι συνθήκες θα φτιάξουν περισσότερο. Έχω την αίσθηση ότι θα πάμε καλύτερα. Είδομεν.








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλή η αστυνόμευση αλλά το προσωπικό με τα διπλά νυχτερινά χωρίς ρεπό έχει φτάσει στα όριά του!!! όλα γίνονται για το φαίνεσθαι!!! κόβονται ρεπό απλά και μόνο για να βγουν τα 100 περιπολικά που υποσχέθηκε ο κ. υπουργός!!!