Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Νομό Θεσπρωτίας


Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Νομό Θεσπρωτίας. Κατά τη διάρκεια αυτής μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσπρωτίας όπου έλαβε χώρα σύσκεψη με αξιωματικούς και στελέχη της εν λόγω Διεύθυνσης και συζητήθηκαν ζητήματα Τάξης και Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο κ. Οικονόμου συνεχάρη τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας της εν λόγω Διεύθυνσης για τις σημαντικές επιτυχίες που σημείωσαν πρόσφατα στην καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών.



Εν συνεχεία ο κ. Οικονόμου επισκέφτηκε το Δημαρχείο Ηγουμενίτσας όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης κ. Ιωάννη Λώλο, το Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπυρίδωνα Παππά καθώς και αιρετά μέλη της Δημοτικής Αρχής. Συζήτησαν, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της μετεγκατάστασης της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας σε κτήριο που έχει ήδη παραχωρηθεί για τη χρήση αυτή από το Δήμο Ηγουμενίτσας καθώς και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών και εργασιών ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό προς χρήση από την ενλόγω Διεύθυνση Αστυνομίας. Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο κτήριο με σκοπό την επιτόπου αυτοψία και εκτίμηση των αναγκαίων δράσεων που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης σε αυτό.

Τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη συνόδευαν καθ’ όλη τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων του ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος κ. Κωσταντίνος Δούβαλης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσπρωτίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Ιωάννης Παππάς.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια