Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Πειραιά συγχαίρει τον Σπύρο Λιότσο


Ανακοίνωση της Ένωσης Πειραιά: Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αντιπρόσωποι και τα μέλη της Ένωσής μας, καθώς και όλοι οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν στη γεωγραφική αρμοδιότητα της Α.Δ. Πειραιά, συγχαίρουν τον Πρόεδρο του Συνδικαλιστικού μας Φορέα, κ. ΛΙΟΤΣΟ Σπυρίδων για την εκλογή του στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Δευτεροβάθμιου Συνδικαλιστικού μας Οργάνου στο Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ και για την εκλογή του στη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα, οι οποίες αποτελούν αναμφίβολα μια ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο, για την οικογένειά του, για την Ένωσή μας, καθώς και για ολόκληρη την Περιφέρεια του Πειραιά και των νησιών μας.

Η αναγνωρισμένη και επιτυχημένη πορεία του ως Πρόεδρος της Ένωσής μας στους συναδέλφους του Πειραιά και των νησιών, εγγυώνται τις προϋποθέσεις για μια γόνιμη θητεία ευρύτερα στο Συνδικαλιστικό μας Κίνημα.

Μαζί με τους νέους συνεργάτες του, οι οποίοι θα συμπορευτούν μαζί του, αναλαμβάνουν ένα δύσκολο έργο, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη κοινωνικά και οικονομικά χρονική περίοδο.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα και μέχρι τώρα Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ, κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρήγορη, η επανεκλογή του οποίου αποτελεί εχέγγυο, ώστε η Ομοσπονδία μας να συνεχίσει και να ενδυναμώσει την παρουσία της, ως ισχυρός πυλώνας των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Τέλος, η Ένωσή μας συγχαίρει όλους τους υποψήφιους συνέδρους που έλαβαν μέρος στη διαδικασία μέσω της οποίας εξελέγησαν για να εκπροσωπήσουν όλους τους συναδέλφους πανελλαδικά. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ !

 

Ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                  ΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια