Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκότωσε τον φίλο του σε ρέμα της Μάνδρας


Λύση στο μυστήριο με τον θάνατο ενός 37χρονου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τα τέλη Αυγούστου του 2018 και εντοπίστηκε μία εβδομάδα αργότερα νεκρός σε ρέμα της Μάνδρας, έδωσαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, τα οποία συνέλαβαν έναν 26χρονο άνδρα ως δράστη της δολοφονίας.

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές της Ασφάλειας, δράστης και θύμα έκαναν παρέα, συχνά και χρήση ναρκωτικών, πωλούσαν μικροποσότητες ουσιών, ενώ είχαν συλληφθεί για ληστεία και παράνομη κατοχή όπλου.

Αυτή η σύλληψή τους ίσως ήταν και η αφορμή για το έγκλημα, λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, καθώς ο 26χρονος τότε προφυλακίστηκε και θεώρησε ως υπεύθυνο για αυτό τον 37χρονο. Λίγες ημέρες μετά την προφυλάκισή του, έμαθε ότι η μητέρα του προσεβλήθη από καρκίνο και τότε πίστεψε ότι η ασθένειά της προέκυψε από τη στενοχώρια της. Και πάλι θεώρησε υπεύθυνο τον 37χρονο.

Όταν ο 26χρονος αποφυλακίστηκε συναντήθηκε με το θύμα στο ρέμα της Μάνδρας και εκεί, όπως υποστήριξε, λογομάχησαν ο 37χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και ο δράστης τον έσπρωξε και έπεσε στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος επήλθε από τραύμα στο κεφάλι, με θλων όργανο. 

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παρέθεσαν τα στοιχεία της έρευνάς τους στον Εισαγγελέα, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σε βάρος του και το πρωί της Δευτέρας τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια