Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κλέφτης καταλυτών τραυμάτισε αστυνομικό - Πώς εξιχνιάστηκαν κλοπές στην Κάντζα


Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 10-11-2021 στην Παιανία , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, 38χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής, αντίσταση και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, προς αντιμετώπιση και εξιχνίαση κλοπών καταλυτών οχημάτων που βρίσκονταν σταθμευμένα έξωθεν του Προαστιακού Σταθμού Παιανίας-Κάντζας, το Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας, συγκρότησε ειδική ομάδα αστυνομικών για την επιτήρηση του ανωτέρω Σταθμού.

Πρωινές ώρες της 10-11-2021, αστυνομικοί της ανωτέρω ομάδας, εντόπισαν δύο (2) άτομα τα οποία αφού περιεργάστηκαν σταθμευμένο όχημα, έξωθεν του Προαστιακού Σταθμού, αποχώρησαν από το σημείο και επανήλθαν εκ νέου, όπου με την χρήση γρύλου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τον καταλύτη οχήματος.

Οι αστυνομικοί, παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ο 38χρονος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Έτερος συνεργός διέφυγε και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

επαναφορτιζόμενος κόφτης

γρύλος

γαλλικό κλειδί

κινητό τηλέφωνο

Από την έρευνα, εξιχνιάστηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών καταλυτών, που πραγματοποιήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 9 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, έξωθεν του Προαστιακού Σταθμού Παιανίας-Κάντζας.

 

Εξετάζετε η εμπλοκή των ανωτέρω δραστών και σε άλλες περιπτώσεις.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια