Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Συνεργασία Ανεξάρτητων για τις εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία


Λάβαμε το παρακάτω κείμενο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Ενημερώνουμε τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας πως ο συνδυασμός «Συνεργασία Ανεξαρτήτων» θα συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες της Ένωσης που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά κατά τις ημερομηνίες 9-12-2021, 10-12-2021 και 11-12-2021. 

Η παρουσία μας και κυρίως η εκλογή υποψηφίων μας, θα δώσει την δυνατότητα να ακουστούν θεσμικά οι διαφορετικές απόψεις που το εκλογικό σύστημα αποκλείει. 

Γνωρίζουμε πως ιδιαίτερα την δεδομένη χρονική στιγμή το εγχείρημα μας εμπεριέχει εγγενείς δυσκολίες που ευελπιστούμε πως θα τις ξεπεράσουμε με την συνεργασία και την στήριξη των συναδέλφων. 

Οι κοινές θέσεις μας θα δημοσιοποιηθούν σύντομα, ενώ αυτονόητο είναι πως ο κάθε υποψήφιος μπορεί ανεξάρτητα και ελεύθερα να εκφράσει τις απόψεις τους. 

Επιπλέον οποίος συνάδελφος θέλει να συμβάλλει στην διαμόρφωση των θέσεων μας μπορεί να στείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Synergasiaanexart@gmail.com, ενώ εφόσον το επιθυμεί οι όποιες απόψεις του μπορούν να αναρτηθούν στο blog μας. 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια