Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εξιχνίασαν την υπόθεση με καταδίωξη και πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια


Το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου άνδρες της ΟΠΚΕ ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο παραβίαζε φανάρια.  Οι αστυνομικοί βγήκαν από το όχημά τους και κατευθύνθηκαν προς το ύποπτο αυτοκίνητο ώστε να κάνουν τον έλεγχο.

Ο οδηγός πάτησε γκάζι και οι αστυνομικοί ξαναμπήκαν στο όχημα για να τον ακολουθήσουν. Έγινε καταδίωξη, το αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα σε ένα δρόμο, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο και ο οδηγός προέταξε το όπλο προς τους αστυνομικούς οι οποίοι πυροβόλησαν χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Οι ύποπτοι εξαφανίστηκαν όμως τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν από την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος το οποίο ανήκει σε έναν από τους συλληφθέντες που εκείνη τη νύχτα το οδηγούσε.

Παράλληλα είχαν την πληροφορία για τη δράση των συγκεκριμένων και έτσι κατάφεραν να εξιχνιάσουν τόσο την υπόθεση της καταδίωξης όσο και τις κλοπές.

Οι τέσσερις συλληφθέντες έκλεβαν αυτοκίνητα και μηχανές που αποσυναρμολογούσαν στο υπόγειο βενζινάδικου στο κέντρο της Αθήνας ώστε στη συνέχεια να πουλήσουν τα εξαρτήματα..

Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο και 37.000 ευρώ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια