Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κερατσίνι - Θάνατος 8χρονης: "Κανείς δεν κάλεσε την Αστυνομία, όλοι έφυγαν", καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας


Για τον θάνατο της 8χρονης σε εταιρεία στο Κερατσίνι μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα" ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Μπαρκαγιάννης.

Σχετικά με την κατηγορία για τους γονείς, καθώς το παιδί βρέθηκε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι του, ο κ. Μπαρκαγιάννης είπε ότι "δεν αρνούμαστε το περιστατικό, αλλά δεν ξέρουμε πως βρέθηκε εκεί το κοριτσάκι, δεν υπάρχουν απαντήσεις".

"Το θέμα είναι ότι πέθανε ένα 8χρονο κοριτσάκι και ξέρουμε πώς έγινε", είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης, ο οποίος έκανε λόγο για κακουργηματική πράξη της εταιρείας που δεν είχε φωτοκύτταρο στην πόρτα, καθώς όπως σημείωσε "είναι υποχρεωτικό να υπάρχει φωτοκύτταρο σε τέτοιες πόρτες".

Στην συνέχεια αποκάλυψε στοιχεία που ανέφερε ότι προκύπτουν από την δικογραφία. Όπως είπε, το παιδί ήταν σε όρθια θέση και όταν βρέθηκε άνοιξαν την πόρτα, έπεσε κάτω και κανείς δεν πήγε να δει αν ζει. Το σώμα ήταν μισό μέσα μισό έξω, είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης και πρόσθεσε ότι ξανάκλεισαν την πόρτα η οποία συνέθλιψε το κορίτσι, ενώ υποστηρίζει ότι κανείς δεν κάλεσε την Αστυνομία και έφυγαν όλοι από το σημείο.

"Οι αστυνομικοί είπαν ότι τυχαία βρέθηκαν στο σημείο καθώς έκαναν περιπολία", σημείωσε ο κ Μπαρκαγιάννης, ενώ τέλος παραδέχτηκε ότι "υπάρχει κατηγορία για την οικογένεια αλλά δεν την δεχόμαστε".

 



https://www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια