Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φρικτό έγκλημα στην Αλβανία: Σκότωσε με φτυάρι το 8χρονο παιδί του γείτονα - Το έθαψε με λάσπη στην αυλή


Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η εξιχνίαση της άγριας δολοφονία ενός παιδιού, μόλις 8 ετών, από ένα γείτονά του, στην περιοχή του Φιέρι στην Αλβανία.

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, το έγκλημα έγινε στο χωριό Γκρετσάλι. Ένα αγοράκι 8 ετών έπαιζε με το ποδήλατό του έξω από το σπίτι του, νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 16 Νοεμβρίου, όταν ο 38χρονος γείτονας τους, Κλοντιάν Τσαλαμανί, τον απήγαγε και τον κράτησε κλειδωμένο για αρκετές ώρες στο σπίτι του, πριν τελικά τον δολοφονήσει χτυπώντας τον με ένα φτυάρι και τον θάψει μέσα σε έναν λάκκο με λάσπη.

 

Η μητέρα ανέφερε την εξαφάνιση του παιδιού

Στις 15:30 το μεσημέρι η μητέρα του παιδιού ανησύχησε γιατί ο 8χρονος δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του και επικοινώνησε με την αστυνομία. Οι αρχές του Φιέρι ξεκίνησαν άμεσα έρευνες στην περιοχή, αναζητώντας τον 8χρονο.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στο σπίτι του 38χρονου μετά από αναφορές κατοίκων της περιοχής οι οποίοι τον είχαν δει νωρίτερα να μπαίνει στο σπίτι μαζί με το παιδί. Μετά από έρευνα το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε γύρω στις 6:30 το απόγευμα στην πίσω αυλή, μέσα σε έναν λάκκο με λάσπη.

Ο ίδιος ομολόγησε πως απήγαγε τον οκτάχρονο γιο των γειτόνων του, τον οδήγησε σπίτι του και μετά από ώρες τον δολοφόνησε και τον έθαψε. Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωρογραφία του καθ' ομολογίαν δράστη, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να εμπλέκεται και σε άλλα εγκλήματα.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια