Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαλάνδρι: Η επιμέλεια του παιδιού το κίνητρο των πυροβολισμών με τραυματία έναν άνδρα, 68 ετών


Η επιμέλεια ενός ανήλικου κοριτσιού, το οποίο είχαν αποκτήσει μαζί εκτός γάμου, φαίνεται πως ήταν το κίνητρο τής γυναίκας, υπηκόου Αλβανίας, που πυροβόλησε το μεσημέρι της Πέμπτης έναν οφθαλμίατρο, 68 ετών, στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου μένει στο Χαλάνδρι.

Λίγο μετά τις δύο και μισή το μεσημέρι της Πέμπτης τα τηλεφωνήματα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ήταν απανωτά και όλοι οι καλούντες μιλούσαν για περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Ζαν Μωρεάς, στο Χαλάνδρι. 

Οι πρώτες πληροφορίες, που έλαβαν οι αστυνομικοί, είναι ότι κατά το παρελθόν ο οφθαλμίατρος και η γυναίκα είχαν δεσμό και απέκτησαν ένα κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι δώδεκα ετών. Ο 68χρονος το αναγνώρισε και είχε και τη δικαστική επιμέλεια, με τη βιολογική μητέρα του παιδιού να αντιδρά, συχνά να τον απειλεί και μάλιστα για λίγες ημέρες να το έχει αρπάξει και να έχει εξαφανιστεί.

Η γυναίκα περίμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας και λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, όταν ο πατέρας επέστρεψε με την κόρη του από το σχολείο της, διαπληκτίστηκαν και τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο θώρακα τουλάχιστον δύο φορές. 

Περίοικοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και κάλεσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δίνοντας την ακριβή διεύθυνση, στην οδό Ζαν Μωρεάς, στο Χαλάνδρι.
Οι πρώτοι αστυνομικοί, που έφθασαν στο σημείο, είδαν τον 68χρονο αιμόφυρτο πεσμένο στο έδαφος και τη γυναίκα δίπλα του να φωνάζει ακατάλυπτα. Αυτόπτες μάρτυρες την υπέδειξαν ως τον άνθρωπο που πυροβόλησε και οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες.

Το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, με τους αστυνομικούς να ερευνούν τώρα τις πληροφορίες που θέλουν τη γυναίκα να έχει νοσηλευθεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια