Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα επιτυχία των Συνοριοφυλάκων Ημαθίας - Σύλληψη λαθροδιακινητή από το Μπαγκλαντές που επιβίβαζε 5 παράνομους Ινδούς σε τρένο, στο Πλατύ


Μπλόκο σε 5 Ινδούς παράνομους μετανάστες και τη σύλληψη διακινητή υπηκόου Μπαγκλαντές πέτυχαν οι άνδρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας σε αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό του Πλατέος με προορισμό την Αθήνα.

 

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, μετά από πληροφορίες οι αστυνομικοί της εν λόγω Υπηρεσίας έστησαν μπλόκο στο Πλατύ, όπου ο λαθροδιακινητής επιβίβαζε σε αμαξοστοιχία για Αθήνα 5 παράνομους μετανάστες αφού προηγουμένως τους είχε προμηθεύσει με πλαστές άδειες διαμονής και πλαστές βεβαιώσεις rapid test.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το πολύ δραστήριο κύκλωμα, μέλος του οποίου και ο διακινητής από το Μπαγκλαντές, μεταφέρει παράνομα από Ινδία μέσω Σερβίας και Σκοπίων στην Ελλάδα Ινδούς μετανάστες με χρηματικά ανταλλάγματα πάνω από 6.000 ευρώ για τον καθένα και προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα οι πληρωμές στο κύκλωμα γίνονται από τους συγγενείς τους στην Ινδία, όταν αποσταλούν σέλφι φωτογραφίες των παράνομων μεταναστών μαζί με τους διακινητές μόλις φτάσουν στην Αθήνα!

 

Ο Μπαγκλαντεσιανός διακινητής οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βέροιας, που σχηματίστηκε δικογραφία και έλαβε προθεσμία έως την Παρασκευή για να απολογηθεί.

laosnews.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια