Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

5 must-have κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου


Οι τάσεις της μόδας συνεχώς αλλάζουν και η κάθε γυναίκα προσπαθεί να τις ακολουθεί στον βαθμό που την αντιπροσωπεύουν και την κάνουν να νιώθει όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό της. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν κάποια κομμάτια που πρέπει να αποτελούν βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας μας ανεξάρτητα από τις νέες κολεξιόν και την ηλικία μας.

Πριν απαριθμήσουμε τα must have κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας, να διευκρινίσουμε ότι πρόκειται για ρούχα που μπορούμε να φοράμε για χρόνια ολόκληρα και σε κάθε διαφορετική περίσταση, από το πρωί στη δουλειά και στις υποχρεώσεις μας έως το βράδυ σε μια νυχτερινή μας έξοδο και διασκέδαση.

#1 Λευκό πουκάμισο

Πουκάμισο υφασμάτινο crop με άνοιγμα v και δέσιμο στην πλάτη

Κλασικό, κομψό, εύκολο να το συνδυάσεις είτε με φούστες είτε με παντελόνια ή ακόμη και να το φορέσεις κάτω από ένα πουλόβερ το χειμώνα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και να το στολίσεις με εντυπωσιακά κοσμήματα ή φουλάρια.  Σατέν, crop, oversized, διαφορετικοί τύποι ιδανικοί για κάθε περίσταση:

Πουκάμισο λευκό oversized
Πουκάμισο σατέν oversized - Λευκό 1
Πουκάμισο σατέν λευκό

#2 Μαύρο παντελόνι

Μια εύκολη λύση για να είσαι πάντα στιλάτη και άνετη στην καθημερινότητά σου. Είτε υφασμάτινο, είτε τζιν, είτε δερμάτινο, το μαύρο παντελόνι θα σου λύσει τα χέρια σε κάθε περίπτωση! Τσέκαρε μερικά παραδείγματα για να πάρεις μια ιδέα:

Παντελόνι μαύρο δερματίνη με λάστιχο
Παντελόνι υφασμάτινο μαύρο 2
Παντελόνι υφασμάτινο μαύρο ψηλόμεσο

 

#3 Μπουφάν biker

Από το φθινόπωρο έως την άνοιξη το μαύρο biker μπουφάν σου είναι απαραίτητο. Είτε θες να δώσεις μια πιο rock διάθεση στο στυλ σου είτε όχι, αυτό το μπουφάν μπορεί να απογειώσει την κάθε σου εμφάνιση. Μπορείς να το φορέσεις πάνω από φορέματα, πάνω από πουκάμισα, μπλούζες ή πουλόβερ, όπως προτιμάς εσύ!

Μπουφάν biker με γιακά και πέτο    

#4 Μαύρο σακάκι

Μπορείς να το ταιριάξεις με το μαύρο παντελόνι ή τη μαύρη σου φούστα και να φτιάξεις ένα κλασικό και στιλάτο ταγιέρ. Μπορείς όμως να το συνδυάσεις και με το τζιν σου και να φτιάξεις μια πολύ κομψή casual εμφάνιση. Είναι στο χέρι σου να το συνδυάσεις όπως εσύ θες για την κάθε περίσταση! Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το μοντέρνο oversized σακάκι με κρόσσια – μεγάλη τάση της εποχής!

Σακάκι oversized μαύρο με κρόσια    

#5 Μαύρο φόρεμα

Το απόλυτο must have της ντουλάπας σου το αφήσαμε για το τέλος! Κάθε χρόνο βγαίνουν χιλιάδες μαύρα φορέματα σε όλα τα μήκη και τα υφάσματα, επομένως μπορείς να διαλέξεις αυτό που σε κολακεύει καλύτερα. Καλό είναι να έχεις ένα μαύρο φόρεμα σε κλασική γραμμή που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα! Είτε το φορέσεις με sneakers, πέδιλα, γόβες ή μποτάκια, είναι το απόλυτο item στην ντουλάπα σου! Μπορείς να δεις ένα ιδιαίτερο μαύρο σατέν κρουαζέ φόρεμα για τη βραδινή σου έξοδο:

Φόρεμα κρουαζέ σατινέ με ζωνάκι

  Αν έχεις αυτά τα κλασικά κομμάτια στην ντουλάπα σου θα είσαι πάντα έτοιμη για κάθε σου έξοδο και περίσταση και θα ξέρεις τι να φορέσεις! Εκτός απ’ αυτό όμως, οτιδήποτε καινούργιο και να αγοράσεις θα ταιριάζει πάντα με αυτά και θα μπορείς να το συνδυάσεις για στιλάτες και εντυπωσιακές εμφανίσεις!


jconcept.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια