Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μοσχάτο: Δικάζεται ο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε 11χρονη μαθήτριά του


Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση του 45χρονου καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση 11χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου.

Ο 45χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται για τα πλημμελήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές των γονιών της μαθήτριας σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής φέρεται να την πλησίασε ενώ εκείνη ήταν μόνη της στην τάξη και μάζευε τα πράγματά της και αφού άρχισε να την χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της.

Τέθηκε σε αργία ο καθηγητής

Σε βάρος του 45χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, ο εκπαιδευτικός τέθηκε σε αργία.

Ο εκπαιδευτικός μετά την καταγγελία είχε συλληφθεί και οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτοφώρου. Ζήτησε αναβολή προκειμένου να ενημερωθούν οι δικηγόροι του για το περιεχόμενο της δικογραφίας και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του που έχει προσδιοριστεί σήμερα.

 



https://www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια