Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακουφισμένος δηλώνει ο δικηγόρος του 39χρονου για την εξιχνίαση και της δολοφονίας της μητέρας του


Ανακουφισμένος που σήμερα έστω και μετά από 12 χρόνια εξιχνιάστηκε επιτέλους η στυγερή δολοφονία της μητέρας του Νίκης Μηλίνη είναι ο γιος της άτυχης γυναίκας Γιάννης Μηλίνης, ο οποίος είχε την τραγική τύχη να υπερασπιστεί τον δολοφόνο της μητέρα του μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος στην περιοχή Καζανάκι με θύμα την 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου Αλεξούλη.

Ο δικηγόρος, ο οποίος ενημερώθηκε σήμερα τα πρωί από τις αστυνομικές αρχές για την εξέλιξη των ερευνών και τη διασταύρωση του DNA του 39χρονου με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της μητέρας του μετά τη δολοφονία, είναι επιτέλους ήσυχος ότι ο μακελάρης θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Ο ίδιος όλο αυτά τα χρόνια ουδέποτε έπαψε να εισφέρει στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την πρόοδο των αστυνομικών ερευνών και την εξιχνίαση του εγκλήματος, που είχε τυλίξει το σπίτι του στο πένθος στερώντας από την οικογένειά του το πολύτιμο στήριγμά της.

Συγκεκριμένα, σε αποκλειστικές του δηλώσεις στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου Νίκης Μηλίνη τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια