Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονη κόρης του γιατρού: Η μάνα μου άρχισε να τον βρίζει, έβγαλε πιστόλι και τον πυροβόλησε


Συγκλονίζει η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στον πατέρα της 68χρονο οφθαλμίατρο από την ίδια της τη μάνα, την 49χρονη πρώην σύντροφό του, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τη 12χρονη, εκείνη την ημέρα είχε τελειώσει νωρίτερα το σχολείο και πηγαίνοντας προς το σπίτι τους έλαβε μήνυμα από τη σύζυγο του πατέρα της να μην πάει στο σπίτι γιατί ήταν εκεί η βιολογική της μητέρα. Αυτή διαρκώς προκαλεί φασαρίες και - όπως είπε - προσπαθεί να την πάρει μαζί της, οπότε η σύζυγός του πατέρας της τής είπε να πάει σε μια φίλη της που μένει κοντά τους για να προστατευθεί. Στο δρόμο προς το σπίτι συνάντησε τον πατέρα της μπήκε στο αυτοκίνητο του και μαζί ξεκίνησαν να πάνε σπίτι...

"Μόλις μπήκαμε στην πυλωτή η μάνα μου πήγε στο παράθυρο του πατέρα μου. Όταν κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, αυτή άρχισε να βρίζει τον πατέρα μου και έβγαλε από την τσάντα της ένα πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε αρχικά στον τοίχο και στη συνέχεια πυροβόλησε τον πατέρα μου, αν θυμάμαι καλά, στο στομάχι”, λέει μεταξύ άλλων το κορίτσι.

Σύμφωνα με το παιδί, αφού πυροβόλησε τον πατέρα της, της έπεσε το όπλο στο έδαφος και μετά ήρθε προς εκείνη και προσπαθούσε να την τραβήξει προς το αυτοκίνητό της, όμως εκείνη έπεσε στο έδαφος και δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Εκείνη τη στιγμή κατέβηκε από το διαμέρισμα η σύζυγος του γιατρού και βλέποντας τον πατέρα της τραυματισμένο άρχισε να κλαίει ενώ ταυτόχρονα τον βοηθούσε να μετακινηθεί μέχρι τα σκαλιά της εισόδου της πολυκατοικίας. Εκείνη σηκώθηκε και χτύπησε το κουδούνι του πρώτου ορόφου που ήξερε ότι μένει κάποιος γιατρός και του ζήτησε βοήθεια. Πήρε μαζί της και το όπλο γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να τον ξαναπυροβολήσει.

Μετά τους πυροβολισμούς η μητέρα της βγήκε στον δρόμο, όπως λέει η 12χρονη, ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο και φώναζε ότι την πυροβόλησε ο πατέρας της ενώ δεν είχε καν αίμα. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία κι έπιασε τη μαμά της.

 

Αργότερα ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε τον πατέρα της για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Σε ερώτημα των αστυνομικών αν ήθελε να επιστρέψει στη βιολογική της μητέρα η 12χρονη απάντησε "όχι, ποτέ".

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια