Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε 12χρονο και 13χρονο που επιτέθηκαν και λήστεψαν δύο 19χρονους στα Σεπόλια


Ληστές ηλικίας 12 και 13 ετών, οπλισμένοι με μαχαίρια, επιτέθηκαν και λήστεψαν δύο 19χρονους στα Σεπόλια. Η άγρια επίθεση σημειώθηκε έξω από τον σταθμό του μετρό και οι «αμούστακοι ληστές» μετά από καταγγελία των θυμάτων στο τοπικό τμήμα εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν.

Το συμβάν που προστίθεται στη λίστα των περιπτώσεων παραβατικότητας με πρωταγωνιστές ανήλικους που αρχίζει πλέον να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις σημειώθηκε στις 22:30 της Τρίτης.

Όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία τα θύματα, βρίσκονταν έξω από τον σταθμό του μετρό όταν οι δύο δράστες, ηλικίας 12 και 13 ετών τους πλησιάζουν και τους ζητούν να τους δώσουν ένα τσιγάρο.

Οι νεαροί απαντούν ότι δεν καπνίζουν και συνεχίζουν να συζητούν. Τότε ο ένας ο 13χρονος ορμάει πάνω στον έναν και του ρίχνει ένα χαστούκι στο πρόσωπο λέγοντάς του να του δώσει ό,τι έχει πάνω του, την ίδια ώρα που ο 12χρονος τους απειλεί ότι έχει στην τσέπη του μαχαίρι και αν δεν υπακούσουν και δεν δώσουν λεφτά, θα τους ξεκοιλιάσει.

Οι 19χρονοι τους δίνουν 60 και 30 ευρώ που είχαν πάνω τους τα οποία οι δράστες «τσεπώνουν» και εξαφανίζονται. Τα θύματα κατήγγειλαν όλα όσα έζησαν έξω από τον σταθμό του μετρό στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού με αποτέλεσμα το δίδυμο των «άγουρων ληστών» να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Δημήτρης Πώποτας - Άρια Καλύβα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια