Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο ΓΓ Δημόσιας Τάξης βράβευσε την 1η Αστυνομικό Πανελλαδικά με περιβαλλοντική Συνείδηση


Στην Κόρινθο βρέθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Ο κ. Γενικός επισκέφθηκε το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας προκειμένου να βραβεύσει την Ανθυπαστυνόμο κ. Χαρά Δημογέροντα για την οικολογική της συνείδηση.

¨Το Α.Τ. Βραχατίου που υπηρετεί η κ. Δημογέροντα συμμετείχε όπως όλα τα Αστυνομικά Τμήματα σε όλη την επικράτεια στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύοντας ένα σημαντικό σκοπό: 

Υπερ του Λογαριασμού Αρωγής Ορφανών Τέκνων Αστυνομικού, Πυροσβεστικού και του Μόνιμου επί Σύμβαση Αορίστου Χρόνου Πολιτικού Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας
και του Πυροσβεστικού Σώματος, των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών¨

Με πρωτοβουλία της κ. Δημογέροντα το τμήμα της κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα πλαστικά στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη Αστυνομικός που βραβεύεται για τον σκοπό αυτό από το ξεκίνημα του προγράμματος.

Στην λιτή εκδήλωση βράβευσης παραβρέθηκαν επίσης:
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Πούπουζας εκπροσωπώντας τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης - Αστυνομικός Διευθυντής ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόριος Γερακαράκος ο Διοικητής του Α.Τ. Βραχατίου κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και φυσικά Ο κ. Χρήστος Βλαχοπάνος Πρόεδρος
και κ. Λιάκος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κορινθίας αφού ευχαρίστησε τον κ. Γενικό  για την παρουσία του και αφού συνεχάρη τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ έκανε έκκληση στον κ. Γενικό να συνεχιστεί η ανακύκλωση και σε άλλα ανακυκλώσιμα υλικά που χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία.

Ο κ. Γενικός αφού συνεχάρη την κ. Δημογέροντα για την Πανελλήνια πρωτιά και ευχαριστώντας τον κ. Βλαχοπάνο για την πρόσκληση, επισήμανε την προσφορά Αστυνομικών με περιβαλλοντική ευαισθησία 
που αφιερώνουν προσωπικό χρόνο & κόπο.
Στην συνέχει αναφέρθηκε στον θεσμό της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και την σημασία που έχει αφού μέσα από το πρόγραμμα ¨τα σκουπίδια¨ γίνονται χρήματα που βοηθούν τα ορφανά παιδιά και τέλος ευχήθηκε στο πρόσωπο της, να βρει και άλλους μιμητές στην Ελληνική Αστυνομία.

Η κ. Δημογέροντα εξέφρασε την χαρά της να βοηθήσει την ιδέα του κ. Γενικού στην εφαρμογή του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αφού ευχαρίστησε τον κ. Βλαχοπάνο που αναδεικνύει τη ανακύκλωση που μας αφορά όλους,
συνεχάρη την κ. Δημογέροντα, όπου είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους
και τον κ. Γενικό Γραμματέα όπου επί θητείας του ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκίνησε η δυναμική ενέργεια μέσα στην Αστυνομία και τέλος έκανε έκκληση προς όλους να κάνουν ανακύκλωση.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Πούπουζας αφού διάβασε την επιστολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη που συγχαίρει την κ. Δημογέροντα αναφέρθηκε στο DNA της Αστυνομίαςπου είναι μεταξύ άλλων η διαρκείς προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης αφού συνεχάρη την συνάδελφό του δήλωσε υπερήφανος που η κ. Δημογέροντα είναι υπό της διαταγές του μια Άξια Αστυνομικός, μητέρα, σύζυγος όπως είπε, αναφέρθηκε στην γνωριμία τους από το ξεκίνημα της καριέρας της στην Ελληνική Αστυνομία.

 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια