Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Shisha αξίας 300.000 ευρώ εντόπισε η Δίωξη - Δύο συλλήψεις


Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 13-10-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 42 και 37 ετών, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για την σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στις πλατείες Αττικής – Βάθης – Κλαυθμώνος – Αγ. Παύλου και Μεταξουργείου, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού "προφίλ" ο εντοπισμός των προαναφερομένων και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, απογευματινές ώρες της 13-10-2021, κατελήφθη ο 42χρονος εντός της οικίας του στον Πειραιά, να κατέχει και για λογαριασμό του 37χρονου , με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, τριάντα μία (31) νάιλον συσκευασίες με περιεχόμενο κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( shisha ).



Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη βάρους -31- κιλών και -400- γραμμαρίων

το χρηματικό ποσό των -1.350- ευρώ

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

ζυγαριά ακριβείας

-2- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Από την διενεργηθείσα έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι, αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος, που δραστηριοποιείται στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, κυρίως σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών, με σκοπό την αποκόμιση τεράστιων χρηματικών ποσών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το προσδοκώμενο όφελος εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις -300.000- €.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια