Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση N/A: Η Ένωση Ν/Α καλωσορίζει τους Δόκιμους Αστυφύλακες που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εκπαίδευση στις Υπηρεσίες της Δ.Α.Ν/Α.Α.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, καλωσορίζει τους ογδόντα επτά (87) Δόκιμους Αστυφύλακες οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εκπαίδευση στα Τμήματα Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και να αποκομίσουν όσα περισσότερα εφόδια, γνώσεις κι εμπειρίες μπορούνε ώστε να τα χρησιμοποιήσουν στη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

 

Η συγκεκριμένη ενίσχυση με Δόκιμους Αστυφύλακες ναι μεν αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας, πλην όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι, αφενός μεν δεν δύνανται να ασκήσουν τα πλήρη καθήκοντα που εκτελεί το μόνιμο προσωπικό, αφετέρου δε τα υφιστάμενα κενά που υπάρχουν από την έλλειψη προσωπικού των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, είναι τέτοια που δεν επαρκούν ούτε ογδόντα επτά (87) άτομα ώστε να καλυφθούν.

Η Παρούσα Δύναμη των Τμημάτων πρέπει να ισούται της Οργανικής, διότι σε διαφορετική περίπτωση δυσκολεύονται να λειτουργήσουν άρτια οι Αστυνομικές Υπηρεσίες.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια