Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάλεσμα της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΑ Αττικής


Διαβάστε το κείμενο τού Δημήτρη Αποστολόπουλου: Στα πλαίσια της διεύρυνσης και της ανανέωσης της ομάδας πέραν των ιδρυτικών στελεχών της ομάδας. Σπάζοντας τα καλούπια που θέλουν όσους ασχολούνται με τα κοινά και τον ένστολο συνδικαλισμό να είναι απλά φιλαράκια όσων κατέχουν θέσεις.

Καλα παιδιά που απλώς υπακούν σε καλέσματα και χτυπούν παλαμάκια με αντάλλαγμα ίσως ανέξοδα μικρορουσφετάκια (καθρεφτάκια σε ιθαγενείς).

Λαμβάνοντας υπόψιν το τέλμα που έχει περιπέσει σε αναδιοργάνωση,συνθήκες εργασίας και ζητούμενα ο οργανισμός που υπηρετούμε αλλά και τα ελάχιστα όχι μόνο επιτεύγματα αλλά ακόμη και αιτήματα αυτών που ήδη ηγούνται στα συνδικαλιστικά δρώμενα.Εχοντας απογοητεύσει μεγάλη μερίδα συναδέρφων που ήδη έχουν διαγραφεί ή σκέφτονται τη διαγραφή τους.

Καλούμε όσους έχουν το χρόνο,τις γνώσεις και το ενδιαφέρον να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας

Να πυκνώσουν τις τάξεις μας.Να πάρουν ρόλους όχι ανάλογα με τον ποιον ξέρουν και πόσο 'ευγενικοι'ειναι με τους κατέχοντες θέσεις.

Αλλά με το ποσό ενεργοί είναι..

Τι ιδέες καταθέτουν..Πόση όρεξη έχουν για προσφορά!

Για πρώτη φορά λοιπόν πέρα από φίλους,πέρα από όσους συναντάμε για καφέ!

Δίνουμε την ευκαιρία ανοιχτά με διαφανείς διαδικασίες σε παλιούς και έμπειρους αλλά και νέους συναδέρφους με φρέσκιες ιδέες να έρθουν δίπλα μας να καταθέσουν ιδέες ,να διατυπώσουν κριτικές. Ενώ όσοι το επιθυμούν να λάβουν το χρίσμα και να είναι μαζί μας υποψήφιοι σε μελλοντικές εκλογές στην Ένωση Βορειανατολικης Αττικής για όσους υπηρετούν στα όρια της (Τμήματα τάξης ,Τμήματα Ασφαλείας,Τμήματα Τροχαίας,ΔΙ.ΑΣ,Διαβατήρια ,Επιτελείο).

Οι οποίες θα αναδείξουν το μελλοντικό Δ.Σ στην Ένωση Βορειανατολικης όσο και τους αντιπροσώπους στην πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)..

Όσες και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου με προσωπικό μύνημα στο προφίλ μου σε f/b ,insta ή μέσα από τις ομάδες ομάδα ενημέρωσης αστυνομικών και Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α.Καθως και στο mail dim3a3@yahoo.gr

Να θυμάστε όλες και όλοι τίποτε δεν χαρίζεται όλα κερδίζονται.

Κανείς δεν είναι πάνω από κανένα και όλοι εσείς δίνετε δύναμη και ευθύνη σε κάποιους να σας εκπροσωπούν 

ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ

Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γραφεία έχετε κάπου για ενημέρωση ή τηλέφωνα;