Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλλιθέα: Νεκρός διανομέας από σύγκρουση με ταξί στην διασταύρωση “καρμανιόλα” (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα ακόμη τροχαίο με πολύ άσχημη εξέλιξη στην διασταύρωση «καρμανιόλα», όπως την αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, στην Καλλιθέα. Δεν περνά ημέρα που δεν γίνεται τρακάρισμα στη συμβολή των οδών Χαροκόπου και Κρέμου.

 

Λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τη neakallithea.gr, μοτοσυκλέττα που οδηγούσε νεαρός ντελιβεράς επί της Χαροκόπου συγκρούστηκε με ταξί το οποίο προσπάθησε να διασχίσει την Κρέμου, επί της οποίας υπάρχει στοπ, με αποτέλεσμα και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ο οδηγός της μηχανής να μην καταφέρει να ανακόψει την πορεία της και να πέσει με σφοδρότητα στο ταξί.

 

Στο σημείο έφθασε αμέσως όχημα της Τροχαίας Καλλιθέας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος δεν φαινόταν να έχει επαφή με το περιβάλλον, προκειμένου να τον μεταφέρει στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς».

 

Οι κάτοικοι αξίζει να σημειωθεί ότι διαμαρτυρόντουσαν συνέχεια προς τους αστυνομικούς για το συγκεκριμένο σημείο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πέρα από την έλλειψη ορατότητας των οδηγών, δεν φαίνεται και το «στοπ», με αποτέλεσμα κάποιοι οδηγοί που κινούνται επί της οδού Κρέμου και θέλουν να διασχίσουν την οδό Χαρακόπου να θεωρούν ότι έχουν προτεραιότητα και να γίνονται συχνά «τρακαρίσματα».

 

Όπως ανέφεραν ακόμη οι κάτοικοι, το μεσημέρι της Κυριακής είχε προηγηθεί ένα ακόμη τροχαίο χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε κάποιο θύμα.

 

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, από την σύγκρουση του διανομέα με το ταξί, τραυματίσθηκε θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.

 

Η Τροχαία Καλλιθέας έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος.



newscenter.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια