Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: Καλώ την Ηγεσία του Υπουργείου μας να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στο προσωπικό της Δ/νσης Αλλοδαπών


Ανάρτηση του Θωμά Μπόζιαρη, προέδρου των Συνοριακών Αττικής: Άλλο ένα οργανωμένο κύκλωμα κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών και διοικητικών εγγράφων, εξαρθρωσαν τα στελέχη του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής.

Εντοπίστηκαν 2 εργαστήρια. Το κάθε ένα από αυτά είχε διαφορετικό εξοπλισμό κ πρώτες ύλες και ειδικεύονταν στην παραγωγή διαφορετικών τύπων εγγράφων.

Το εργαστήριο Α ειδικεύονταν στην παραγωγή εγγράφων με τη μορφή πλαστικής κάρτας, όπως δελτία ταυτότητας, διπλώματα, άδειες διαμονής ευρωπαϊκών χωρών.

Το εργαστήριο Β ειδικεύονταν στην κατάρτιση κυρίως αδειών διαμονής δελτίων πολιτικού ασυλου, διοικητικών εγγράφων( ενδεικτικά : ληξιαρχική πράξη συμφωνου συμβίωσης , πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης, δήλωση τέλεσης γάμου) και ψευδών δηλώσεων (βεβαιώσεις ασφάλισης, βεβαιώσεις εργοδοτών για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και πληθώρα άλλων) κυρίως της Ελλάδας και κάποιων Ευρωπαϊκών χωρών.

Η διακίνηση των εγγράφων γινόταν ταχυδρομικά.

Οι συναλλαγές γινόταν με μετρητά αλλά και με τη χρήση υπηρεσιών ταχυμεταφορας χρημάτων, ενώ μέρος αυτών'' ταξίδευαν'' στο πακισταν.

Ακόμη μια φορά θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης... που επιχειρούν κάτω υπό αντίξοες συνθήκες και ελλιπή εξοπλισμό.

Καλώ την Ηγεσία του Υπουργείου μας να συνεχίσει να στέκεται δίπλα στο προσωπικό της Δ/νσης Αλλοδαπών και να παρέχει όπου αυτό είναι εφικτό, στο μετρό του δυνατού τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Επίσης είναι κατανοητή η ενίσχυση των Τμημάτων που στενάζουν με νέο εξερχόμενους αστυφύλακες, όπως επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η δ/νση Αλλοδαπών έχει να ενισχυθεί με αντίστοιχο προσωπικό από το 2013.

...... Δεν σταματάμε Εδώ.... Συνεχίζουμε!!!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια