Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αμετανόητος διαρρήκτης παραβίασε έξι σπίτια στη Βοιωτία


Στο διάστημα μεταξύ 3 και 29 Ιουλίου, που οι ένοικοι έλειπαν για διακοπές, έκανε διαρρήξεις στα σπίτια τους σε περιοχές της Βοιωτίας ένας μετανάστης που αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται σε έξι κλοπές και δυο απόπειρες με λεία μετρητά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4.500 ευρώ.

Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς που ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ο οποίος παραβίαζε βοηθητικές πόρτες, παράθυρα ή μπαλκονόπορτες. Με τον τρόπο αυτό, διέπραξε τέσσερις κλοπές σε σπίτια περιοχών της Αγίας Τριάδας, μια κλοπή και μια απόπειρα σε σπίτια περιοχών της Αγίας Άννας, άλλη μια στην περιοχή του Σωληναρίου και μια απόπειρα διάρρηξης στην περιοχή της Κορώνειας.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Με τον ίδιο τρόπο είχε αποφύγει την σύλληψη ακριβώς πριν από ένα χρόνο, τον Οκτώβριο του 2020, όταν είχε σχηματιστεί από την Ασφάλεια Λιβαδειάς άλλη μια δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων!

 



Μάνος Τσσαγκαράκης

https://www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια