Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμαχία Μάχιμων Αστυνομικών: Σκάνδαλο


    Διαβάστε την ανακοίνωση:

 Την ώρα που όλη η αστυνομική οικογένεια είναι συγκλονισμένη με το περιστατικό του Περάματος κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν κάτω από το τραπέζι.

     Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 , όπως διέρρευσε σε sites, η Κυβέρνηση προωθεί, προφανώς σε συνεργασία με κυβερνητικούς συνδικαλιστές της αστυνομίας, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης !!!! με την οποία καταργεί ουσιαστικά την απλή αναλογική και επιβάλλει το ενιαίο ψηφοδέλτιο ΜΟΝΟ για τα σωματεία των Αστυνομικών. Και όλα αυτά εν κρυπτώ και χωρίς καμία δημόσια διαβούλευση ώστε τα ίδια τα Σωματεία να εκφράσουν τις απόψεις τους, ΠΕΝΤΕ ημέρες πριν τις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών αλλά και λίγες μέρες τις εκλογές δεκάδων σωματείων αστυνομικών σε όλη την χώρα.  Και σας ερωτούμε:

-              Γιατί το επιβάλλετε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές μας και όχι σε όλα τα Σωματεία που υπάγονται στον συνδικαλιστικό Νόμο;

-              Γιατί δεν το εφαρμόζετε και στα υπόλοιπα 100δες σωματεία  του συνδικαλιστικού Νόμου;

-              Γιατί δεν μπήκε σε καμία δημόσια διαβούλευση ώστε να ακουστούν όλες οι απόψεις;

-              Γιατί όχι αφού γίνουν παντού εκλογές και να ισχύει από τις επόμενες θητείες;

-              Τον Ιούνιο τροποποιήθηκε όλος ο συνδικαλιστικός Νόμος. Γιατί τώρα και όχι τότε; Μάλλον κάποιοι ήθελαν το στοιχείο του αιφνιδιασμού αφού το ήξεραν και το δούλευαν εντατικά. 

-              Με αυτόν τον τρόπο καταργείται αντιδημοκρατικά ο πλουραλισμός, η διαφορετική άποψη  και η πολυφωνία. Σε μία διαδικασία με σταυρωμένα και σημαδεμένα ψηφοδέλτια (δυστυχώς έτσι λειτουργούν κάποιοι διαχρονικά) δεν έχει καμία τύχη μία μικρή ομάδα συναδέλφων που θα ήθελε να κάνει ένα αξιοπρεπή αγώνα, ώστε να διεκδικήσει έστω την θέση της μειοψηφίας σε ένα διοικητικό συμβούλιο όπως η δική μας.  

-              Σβήνετε την φωνή της επαρχίας και των απομακρυσμένων από τα αστικά κέντρα περιοχών. Με την απλή αναλογική υπήρχε η δυνατότητα. Τώρα αφανίζονται.

             Επειδή όλα αυτά δείχνουν μία συνεννόηση κάτω από το τραπέζι και ο 

             απλός συνάδελφος έχει κρίση και μπορεί να καταλάβει τις προθέσεις   

             όλων σας.     

            ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ την τροπολογία αυτή και να την θέσετε σε

            δημόσια διαβούλευση όπως οφείλατε να είχατε κάνει, καθώς με αυτές

            τις κινήσεις βάζετε την ταφόπλακα του Αστυνομικού συνδικαλισμού.

 

                                   Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Σ Υ.Μ.Α.  









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια