Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού στη Μεσσηνία


Ανάστατος επικοινώνησε με το «Θάρρος» το βράδυ της Κυριακής κάτοικος του Λαγκούβαρδου για να μας ενημερώσει ότι από την Τετάρτη δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής δύο Γερμανοί που ξεκίνησαν από την παραλία της περιοχής για να φτάσουν στη νήσο Πρώτη, όπως οι ίδιοι του είχαν πει.


Όπως μας ανέφερε, ο καιρός ήταν κακός και τους συμβούλεψε να μη δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί, ωστόσο αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα τα καταφέρουν να φτάσουν με τα κανό τους.

 

Μάλιστα, πριν ξεκινήσουν άφησαν το αυτοκίνητό τους, ένα Renault Kangoo, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

 

Από τότε μέχρι και σήμερα το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο, ενώ οι δυο άντρες δεν έχουν εμφανισθεί.

 

Την περασμένη Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και παράλληλα ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμα του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από την οικογένειά τους ή ακόμα και οι ίδιοι δεν έχουν εκπέμψει “SOS”.

 

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες, ούτε καν τα κανό τους.

Αυτό που ανησύχησε ακόμα περισσότερο τον κάτοικο της περιοχής, ήταν ότι το όχημα τους να παραμένει αμετακίνητο στο σημείο.

 

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, χωρίς όμως να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από οικογένεια ή Πρεσβεία.

 

Πλέον βρισκόμαστε στη Δευτέρα με τους δύο άντρες να παραμένουν εξαφανισμένοι και το όχημα να μην έχει μετακινηθεί.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

tharrosnews.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια