Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί έσπασαν λάθος πόρτα και πάνε… κατηγορούμενοι


Μήνυση σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ υπέβαλε –σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr- ένας πολίτης, καθώς όπως καταγγέλλει η αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος, όπου μένει ο γιος του στο κέντρο της Αθήνας, από λάθος.

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, αναφέρουν ότι πριν από περίπου δύο εβδομάδες οι ένστολοι καταδίωξαν στο κέντρο της Αθήνας λαθρεμπόρους τσιγάρων, οι οποίοι για να διαφύγουν μπήκαν σε πολυκατοικία, στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, και φέρονται να έσπασαν ξύλινη πόρτα εισόδου διαμερίσματος, θεωρώντας ότι εκεί κατέφυγαν οι «στόχοι» τους.

Τελικά, όμως, έκαναν λάθος και για να μην προχωρήσει το θέμα είπαν στον ένοικο πως θα του δώσουν χρήματα, προκειμένου να φτιάξει την πόρτα του. Καταγγέλλει, όμως, ότι αποχωρώντας από το σημείο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ δεν άφησαν χρήματα, όπως είχαν συνεννοηθεί, και εκείνος πίστεψε ότι τον εξαπάτησαν. Το… θύμα ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα του, ο οποίος γνωρίζεται με ανώτατο αξιωματικό της ΓΑΔΑ. Πατέρας και αξιωματικός συναντήθηκαν στο γραφείο του δεύτερου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του bloko.gr, έγινε προσπάθεια να μην προχωρήσει σε μήνυση ο πολίτης, αλλά τελικά δεν πείστηκε και έτσι μεταφέρθηκε στο τμήμα της Ομόνοιας, όπου και έκανε την έγκληση. 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια