Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΙΡΑ Δράμας συγκεντρώνει είδη για το Χαμόγελο του Παιδιού


Ανακοίνωση από την ΙΡΑ Δράμας: Η T.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων και κατόπιν επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι παρουσιάζονται ελλείψεις σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης για την κάλυψη άμεσων καθημερινών αναγκών για τα ανήλικα παιδιά που διαμένουν μόνιμα στο Σπίτι Φροντίδας του Οργανισμού στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, θα πραγματοποιήσει συλλογή των παρακάτω ειδών για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 11 έως Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021. 

Για το σκοπό αυτό και προκειμένου να βοηθήσουμε ουσιαστικά τα παιδιά αυτά, Καλούμε πέραν των Αστυνομικών, όλους τους Συμπολίτες μας, καθώς επίσης Αθλητικούς, Πολιτιστικούς – Κοινωνικούς  Συλλόγους, Φορείς - Υπηρεσίες και  Επιχειρήσεις του Νομού Δράμας, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, έτσι ώστε να έχουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως Δραμινή κοινωνία, γεγονός που έχουμε αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν.



ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ:

ΙΣΟΓΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΔΡΑΜΑΣ   (Χρυσοβέργη 2)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΟΞΑΤΟΥ, ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ (Γ.Παπανδρέου 36)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ

ΜΟΥΣΙΚΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ                       (τέρμα Ηπείρου)

ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΄΄UNDERCURRENT΄΄  (Μ. Αλεξάνδρου 38)

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΄΄ΟΝΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ΄΄ (Κουντουριώτου 7)

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Σκάρλιο Μηνά κιν. 6940272103 ή τη Γεν. Γραμματέα κα. Ευκαρπίδου Εύη, καθημερινά ώρες γραφείου, τηλ. 25210 60012.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια