Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους ελέγξουν


Δεν πέρασε 24ωρο από τις καμπάνες, που έριξε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε κατοίκους του οικισμού Ρομά Αλιβερίου για επεισόδιο που προκάλεσαν σε βάρος αστυνομικών, και χθες εκτυλίχθηκαν νέες σκηνές Φαρ Ουέστ, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου κλήθηκαν να επέμβουν για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Στις 02:10 τα ξημερώματα δεκαπέντε κάτοικοι της περιοχής, που γλεντούσαν για συνοικέσιο, ορμούσαν σε δύο αστυνομικούς και προκειμένου να μην τους αφήσουν να προσαγάγουν στο Τμήμα τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου γινόταν το γλέντι, τους χτυπούσαν με χέρια και πόδια.

Οι αστυνομικοί αποχώρησαν από το σημείο κακήν κακώς, με εκδορές στο χέρι και το πρόσωπο! Τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.


Ηταν η τρίτη και φαρμακερή, όπως αποδείχτηκε, φορά που πήγαιναν χθες τα ξημερώματα στον οικισμό μετά από κλήσεις στο 100 για διατάραξη κοινής ησυχίας από διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Μάλιστα, ήταν οι ίδιοι υπάλληλοι που την περασμένη Τρίτη το βράδυ είχαν πάει σε σπίτι 68χρονου στη Νέα Ιωνία για την τήρηση δικαστικής απόφασης και έπεσαν θύματα επίθεσης. Ο ένας δέχτηκε κουτουλιά με κράνος.

Οι δύο οικογένειες συνέχισαν να έχουν τη μουσική στη διαπασών και να διασκεδάζουν, αδιαφορώντας για την ηχορύπανση και την ενόχληση στους κατοίκους της γύρω περιοχής.

Εντούτοις, μερικές ώρες αργότερα βρίσκονταν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου τόσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είχε τη διοργάνωση, ηλικίας 34 ετών, όσο και ο συμπέθερός του, ηλικίας 46 ετών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη ένα άτομο, ηλικίας 41 ετών, που ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, εναντίον των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, βία κατά αστυνομικών, εξύβριση, απειλή και παράνομη βία. Επίσης, στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων της πανδημίας και συγκεκριμένα για τον συνωστισμό που υπήρχε στο σπίτι και τη μη χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Οι δύο δράστες κρατούνται και σήμερα Παρασκευή θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Βόλου.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια