Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνδικαλιστική παράταξη Ηρακλείου " ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ": Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ,


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η συνδικαλιστική παράταξη  Ηρακλείου " ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ" έχοντας αποδείξει ότι στέκεται πάντα δίπλα στον συνάδελφο και αφουγκραζόμενοι τους προβληματισμούς και την αγανάκτηση  των συναδέλφων μας για το λυπηρό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Πέραμα τις βραδινές ώρες της 22-10-2021. Δηλώνουμε.
Την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι εκτελώντας το καθήκον τους,  βρέθηκαν να είναι κρατούμενοι σαν κοινοί εγκληματίες.
Ενώ η πολιτεία θα έπρεπε να τους συγχαρεί για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν τους τιμωρεί και τους οδηγεί σε έναν μακρύ και επίπονο δικαστικό δρόμο απόδειξης της αθωότητας τους και για το νόμιμο των ενεργειών τους.
Καλούμε  την πολιτική και φυσική ηγεσία, να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε  να θωρακίσουν και να προστατεύσουν τον Έλληνα αστυνομικό, με την παροχή και τοποθέτηση ασύρματων καμερών καταγραφής στην στολή του και την αναγνώριση επιτέλους του επαγγέλματος του ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Καλή δύναμη!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ συμφωνούμε και επαυξάνουμε όλοι εμεις οι νομοταγείς πολίτες αυτής της Χώρας.............Τέτοια Αστυνομία θέλουμε κύριοι, συγχαρητήρια στα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. για τον τρόπο που χειρίστηκαν το περιστατικό, πολύ καλώς έπραξαν.