Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τετ α τετ Γκελεστάθη Στυλιανίδη


Κείμενο της Ιωάννας Γκελεστάθη, επικεφαλής του τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας: Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά να συναντηθώ με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κύριο Χρήστο Στυλιανίδη του οποίου η γνώση και η εμπειρία αποτελούν εχέγγυο για εξαιρετικά αποτελέσματα στο χαρτοφυλάκιο το οποίο έχει αναλάβει. 

Συζητήσαμε για την σημασία της απόφασης του Πρωθυπουργού κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη να δημιουργήσει ένα αυτοτελές Υπουργείο για την Κλιματική Κρίση και την Πολιτική Προστασία με κορμό το Πυροσβεστικό Σώμα τόσο σε σημειολογικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Συζητήσαμε επίσης για την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών αφενός για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδρούν ώστε να παραμένουν ασφαλείς κατά την διάρκεια έκτακτων φαινομένων και αφετέρου για τον τρόπο ζωής τον οποίο πρέπει να υιοθετήσουν ώστε να συμβάλλουν στην ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής. 

Τέλος δήλωσα στον κύριο Υπουργό πως ο Θεματικός Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας θα σταθεί συμπαραστάτης του στον τιτάνιο αγώνα τον οποίο έχει μπροστά του.  









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια